Görüş Bildir
Haberler
Bilim Kurulu Üyesi de Alkol Yasağına Tepki Gösterdi: 'Hiçbir Akılcı Tarafı Yok...'

Bilim Kurulu Üyesi de Alkol Yasağına Tepki Gösterdi: 'Hiçbir Akılcı Tarafı Yok...'

Ulaş
28.04.2021 - 10:45

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, tam kapanma sürecinde alkollü içkilerin satışının yasaklanmasını yorumladı. Tüm eleştirilere yüzde yüz katıldığını belirten Prof. Yavuz, 'Hiçbir akılcı tarafı olmayan, nasıl bir uygulamadır, ben de anlamış değilim gerçekten' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, 29 Nisan saat 19:00'da başlayıp 17 Mayıs saat 05:00'e kadar sürecek tam kapanma sürecinde alkollü içki satışının yasaklanmasını değerlendirdi.

Habertürk TV’de Gün Başlıyor programına katılan Prof. Dr. Yavuz, bu yasağın hiçbir akılcı tarafının olmadığını ve ne yapılmaya çalışıldığını anlamadığını belirtti.

Yavuz, yasak kararı karşısında hayretler içinde kaldığını ifade ederek 'Alkollü dezenfektan kullanmaktan parmak izimiz kayboldu ama insanlar evinde alkol alamıyorlar. İnanılmaz bir şey, çok büyük hata. Ben olsam, böyle bir uygulamadan hemen dönerim' dedi.

Konuyla ilgili tüm eleştirilere yüzde yüz katıldığını aktaran ve 'ağzın alkol gibi dezenfektanlarla çalkalanmasının virüs yükünü azalttığının söylendiğini' hatırlatan Yavuz, programda şu değerlendirmeyi yaptı 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
5
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın