Görüş Bildir
Haberler
Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman, Bugün mü? Maske Takma Yasağı İptal mi Olacak?

Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman, Bugün mü? Maske Takma Yasağı İptal mi Olacak?

Türkiye’de pandemi boyunca yapılan Bilim Kurulu toplantıları gündemde. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Bilim Kurulu sonrası önemli açıklamaların olacağını ve yasakların son durumu hakkında duyuruda bulunacağını açıklamıştı. Vatandaşlar, Bilim Kurulu toplantısının ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, Bilim Kurulu toplantısı bugün mü, ne zaman? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koronavirüs pandemisi, yaklaşık 2.5 yıldır tüm dünyayı adeta felç etti. Maske hayatımıza girdi, sokağa çıkma yasakları dahil birçok yasak uygulandı. Omicron varyantı ile hastalık etkisinin azalması ve aşıların dünya genelinde yaygın olarak yapılması ile birlikte birçok ülkede yasaklar iptal edilmeye başlandı.

Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman?

Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman?

Sağlık Bakanlığı, 23 Şubat Çarşamba günü akşam saatlerinde yayımladığı duyuru ile Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'nın 1 Mart tarihine ertelendiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada '23 Şubat 2022 Çarşamba günü yapılması planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı ile COVID-19 pandemisiyle mücadele ve kısıtlamaların yeniden değerlendirilmesi konulu basın açıklaması, 1 Mart 2022 Salı gününe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın