Görüş Bildir
Haberler
Bilim Kurulu Ne Zaman, Saat Kaçta Yapılacak? Bilim Kurulu’na Sürpriz Ziyaretçi…

Bilim Kurulu Ne Zaman, Saat Kaçta Yapılacak? Bilim Kurulu’na Sürpriz Ziyaretçi…

Türkiye’de koronavirüs pandemisi ile ilgili önlemlerin görüşüldüğü, salgının takibinin yapıldığı Bilim Kurulu toplantıları sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında geliyor. Bilim Kuruluı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanıyor. Yapılacak Bilim Kurulu’nun en önemli gündem maddesi ise aşılar olarak. Bilim Kurulu toplantısına Alman BioNTech şirketinin kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin de katılacak. Peki, bilim kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta olacak? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Bilim Kurulu Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu bugün saat 17.00'de toplanacak. Son gelişmelerin ve aşı konusunun ana gündem olacağı toplantının ardından saat 19.00’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca basın açıklaması yapacak.

UĞUR ŞAHİN DE KATILACAK

Bugün bir ilkin yaşanacağı toplantıya, Alman BioNTech şirketinin kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin de video konferansla katılacak.

Bilim Kurulu toplantısında BioNTech’in geliştirdiği koronavirüs aşısının Türkiye’ye gelecek sevkiyatı ve Türkiye’de yapılan aşılama çalışmaları da gündemde olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın