Görüş Bildir
Haberler
Bilim-Kurgu Severler Buraya! Netflixten Brezilya Yapımı Bir Dizi: %3

Bilim-Kurgu Severler Buraya! Netflixten Brezilya Yapımı Bir Dizi: %3

caldef
16.07.2018 - 02:19

%3 (2 Sezon, 18 Bölüm)

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz, yıllar boyu Amerika’da hizmet veren Netflix, 2015 yılından itibaren tüm dünyaya yayılmaya başlamıştır. Oldukça kaliteli yapımları bünyesinde bulunduran platform, sadece Hollywood yapımlarıyla sınırlı kalmamış, farklı ülkelerin serilerine de bünyesinde yer vermeye başlamıştır. Bunun son örneği ise bugünkü yazımıza konu olan Brezilya yapımı %3 isimli dizidir.

İspanyol yönetmen Pedro Aguilera tarafından çekilen %3, bilim kurgu ve gerilim türlerini barındırmaktadır. Toplam 8 bölümden oluşan diziye mekan olarak ise, Brezilya’nın Sao Paulo şehri seçilmiştir.

Kaynak: http://www.dizinerd.com/yuzde-3-dizi-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

%3 Dizi Konusu

%3, daha aynı ismi taşıyan filmden uyarlanmıştır. Oldukça ilginç bir konusu olan yapımda, yaşanılan dünya, artık eski dünya değildir. Dünya, rahat içinde yaşayanlar ve sefalet çekenler olarak ikiye ayrılmıştır. Bir tarafta üst düzey bir ekonomi ve bolluk, son derece gelişmiş teknoloji ve refah varken, diğer tarafta ise acılar, sefalet, yıkım ve yoksulluk kol gezmektedir. Kötü tarafta yaşayan insanlara, iyi tarafa geçmek için bir şans verilmiştir. Tabi hepsi değil. Kötü taraftakilerin sadece %3‘ü iyi tarafa geçebileceklerdir. Ve bunun içinde kıyasıya bir mücadele olacaktır.

Portekizce seslendirilen (Brezilya Ana Dili) %3, ilginç konusuyla dikkatinizi çekebilir. 

Yayınlanma Tarihi: 2016

IMDb Puanı: 7.7

%3 Dizi Oyuncuları

João Miguel, Bianca Comparato, Michel Gomes, Rodolfo Valente, Vaneza Oliveira, Viviane Porto, Sérgio Mamberti, Zezé Motta, Celso Frateschi, Jay Preston, Rafael Lozano, Mel Fronckowiak, Luciana Paes, Clarissa Kiste, Leonardo Garcez, Júlio Silvério, Rita Batata

3% 1. Sezon Fragmanı

İçeriğin Devamı Aşağıda

%3 2. Sezon Fragmanı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın