Görüş Bildir
Haberler
Bilgisayar Başında Çalışanların Sırtını Mutlu Edecek Çalışma Sandalyeleri

etiket Bilgisayar Başında Çalışanların Sırtını Mutlu Edecek Çalışma Sandalyeleri

Bildiğiniz gibi pandemi sürecinde birçok iş yeri evden online çalışma şekline dönmüştü. Hala gerek sosyal mesafe açısından gerek ofisteki kalabalığı azaltmak için hala birçok iş yeri evden çalışma yöntemini sürdürüyor. Bunun iyi yanları olduğu gibi saatlerce bilgisayar başında oturmaktan dolayı oluşan sırt ağrıları birçoğumuz için büyük bir dert 😖. Bu ağrıları azaltmak, sırtımızı mutlu etmek için kaliteli çalışma sandalyesine ihtiyacımız var. Sizde çalışma sandalyesi arayışındaysanız doğru yerdesiniz! 

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Odanızda beyaz bir sayfa açın 😍

1. Odanızda beyaz bir sayfa açın 😍

Hem rahat hem şık! Dokuma kumaş kaplama bu beyaz çalışma sandalyesinin 3 farklı renk seçeneği daha var. Üstelik kurulumunda tornavidaya bile ihtiyaç duymayacaksınız. Kurulumu işte bu kadar basit! Hem rahat hem şık bir seçenek arayışındaysanız bu ürün tam sizlik!

Ürün için tık tık.

''Keşke 10 yıldız olsa. Hızlı kargo kurulumu çok çok kolay kesinlikle tavsiye ediyorum. 🤍🤍🤍🤍''

2. Şeker gibi bir seçenek için...

2. Şeker gibi bir seçenek için...

Tatlı mı tatlı bir pembe 😍. Eğer pembe rengini sevmezseniz sizler için 3 farklı tatlı renk seçeneğiniz var. Eğer çalışırken bir şeyler içmeyi seviyorsanız, içeceğinizi dökülmesi halinde kumaşı sayesinde temizlemekle çok vakit harcamayacaksınız bile 😉.

Ürünü incelemek için tık tık.

''Youtube'daki firmanın kurulum videosu ile montajı çok rahat oldu. Ürün gayet kaliteli. Kargo firması Horoz Nakliyat da gelmeden, yarım saat önce aradılar ve belirttikleri süre içinde geldiler, kargo süreci de hızlı.. Hediye için teşekkürler.''

3. Yok böyle rahatlık 🤩

3. Yok böyle rahatlık 🤩

Çalışma hevesinizi arttıracak bir çalışma sandalyesiyle karşınızdayım. Son derece rahat ve kullanışlı. Özellikle bu şekilde geniş bir sandalye arıyorsanız bu ürüne şans verebilirsiniz. 

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

''Ürün belirlenen zamanda teslim edildi güzel koltuk kullanışlı herkese tavsiye ederim''

4. Bu renge bayılacaksınız😍

4. Bu renge bayılacaksınız😍

Rengi kadar kalitesiyle de kendini size aşık edecek😍. Nefes alabilen özel filesi sayesinde oldukça hafif hissettirirken aynı zamanda oldukça da esnek bir yapıya sahip. Permenant contact mekanizmaya sahip olduğu için omurganızı da destekliyor. Ayrıca ayarlanabilen bel desteği de bu çalışma sandalyesinde mevcut. Yani anlayacağınız bu sandalyede yok yok 😍. Tam 10 farklı renk seçeneğine sahip olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim 😂.

Ürünü satın almak istiyorsanız tık tık.

''Çok hızlı bir teslimattı, kendileri gelip ürünü kurdular. Rengi çok güzel çok da rahat ömürlük bir çalışma sandalyesi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.''

5. Mint yeşilinin ferahlatıcı havasını odanıza taşıyın

5. Mint yeşilinin ferahlatıcı havasını odanıza taşıyın

:Eğer bu renk odanıza yakışacaksa kesinlikle kaçırmayın derim! Eğer odanızın tarzına uygun değilse 6 farklı cıvıl cıvıl renk seçeneği de var 😍. Üstelik hem sırtınızı hem boynunuzu düşünen bir tasarımı var. 

Ürünü incelemek için tık tık.

''Fiyat performans açısından değerlendirmek gerekirse; beklentilerimize büyük ölçüde cevap verdi. Satıcının ürünü siparişimi çok hızlı bir şekilde göndermesi ve kurulumunu da yaparak bana teslim etmesi ise takdire değer. Ürün ve sonrasındaki hizmet için satıcı firmaya çok teşekkür ederim.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın