Görüş Bildir
Haberler
Bilet Çantayla Birlikte Kaybolmuş: Bir Kişi, 70 Milyon Liralık Piyango Biletinin Sahibi Olduğunu İddia Etti

Bilet Çantayla Birlikte Kaybolmuş: Bir Kişi, 70 Milyon Liralık Piyango Biletinin Sahibi Olduğunu İddia Etti

Türkiye'nin aylardır merak ettiği, Milli Piyango İdaresi'nin 2019 Yılbaşı Özel Çekilişi'nde 70 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği tam biletin sahibi olduğunu iddia eden bir kişi ortaya çıktı. 

326 gün sonra ortaya çıkan A.A., 7615536 numaralı biletin kendisine ait olduğunu ancak bileti koyduğu çantanın kaybolduğunu söyledi. Mahkemeye başvuran A.A., bileti getirene ödül vereceğini söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'1976'da İstanbul'a geldim, 36 uğurlu sayım'

'1976'da İstanbul'a geldim, 36 uğurlu sayım'

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, 60 yaşındaki A.A. isimli vatandaş, Milli Piyango'nun 2019 Yılbaşı Özel Çekilişi'nde 70 milyon liralık büyük ikramiyenin kazananı 7615536 numaralı biletin sahibi olduğunu iddia etti. 

1976 yılında İstanbul'a geldiğini ve 36'nın uğurlu sayısı olduğunu söyleyen A.A., bundan dolayı biletinin numarasını unutmadığını söyledi. Güvenlik gerekçesiyle yüzünün görünmesini istemeyen talihli, antika pazarını gezmek için 27 Aralık 2018 Perşembe günü Üsküdar'a geçtiğini ve bileti de o gün aldığını söyledi.

'Biletin içinde olduğu çantayı kaybettik'

'Biletin içinde olduğu çantayı kaybettik'

Evine döndükten sonra bileti bir kutunun içine koyduğunu söyleyen A.A., açıklamasını şöyle sürdürdü:

''O sırada bir antika dükkanından eşime çanta almıştım. Eşim çantayla ilgilenmedi, kutuyu onun içine koydum. Büfeyi değiştirirken onu alıp, çatıya götürmüşler. Birileri bu çantanın çatıda ne işi var deyip onu almış veya çalmış olabilir. İşe yaramaz diye düşünüp atmış olabilirler. Sonuç olarak o çantayı, kutunun içindeki biletle birlikte kaybettik.''

Bileti getirene ödül verecek

Bileti getirene ödül verecek

Bileti bulan kişinin, üzerinde adı soyadı yazılı olduğu için büyük ikramiyeyi alamayacağını söyleyen A.A. bileti bulup getiren kişiye ödül vereceğini söyledi:

''Biletin üstünde adım, soyadım ve imzam var. Biletin nasıl kaybolduğunu bilmiyorum. Ben cenazelerim nedeniyle üzgün olduğum için bileti aldığımı da unutmuşum. Bir televizyon programında biletin çıktığı seyyar satıcıyı görünce 'ben de bu adamdan bilet aldım' diye hatırladım. Evin her tarafını aradık, çatıya baktığımızda 150 tane fotoğrafım ve biletin olduğu çanta kayıptı''.

Kimseyi suçlamadığını ve kimseden şüphelenmediğini söyleyen A.A., sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bileti bana getiren veya ihbar eden kişiler ödüllendirilecektir, suç duyurusunu da geri alacağım. Ricam bilet kimdeyse çıksın, çünkü az bir zaman kaldı. Gelsinler bileti bana versinler, ben de ödül vereyim, bu iş tatlılıkla kapansın. Ömür boyu ona yetecek kadar para vereceğim.''

Mahkemeye başvuran vatandaş, verdiği röportajda "Etrafımdaki insanların çoğu fakir, birçok kişiye ev alacaktım" dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
79
43
11
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nosferatuozz

o bilet hic satilmadi , ben 40 yasindayim ilk defa tam bilete çıktığını goruyorum , numara her zamanki gibi ayarliydi , para hazineye devredecek

Pasif Kullanıcı

Vallahi iyi uydurmuşlar ulan:)))))))) rte milletin umutlarıyla bile oynuyorsun tez zamanda diyorum yukarıdaki biliyor konuyu aminnn:))))) şu atmasyon hikaye... Devamını Gör

Bozkurt

Senaryoyu Birol Güven'e yazdırsak anca bu kadar rezil olurdu.