Görüş Bildir
Haberler
TV
Bilekleri Kestiren Türk Dram Dizilerinin Tüm Ciddiyeti Bozan Aşırı Komik 20 Karakteri

Bilekleri Kestiren Türk Dram Dizilerinin Tüm Ciddiyeti Bozan Aşırı Komik 20 Karakteri

Komedi dizilerine neredeyse karikatür denilebilecek karakterler yerleştirmek kolay. Ama dram dizilerinde tüm gerilimi kıracak, gülmekten ağlatacak karakterler yerleştirmek zor. Türk dramlarını çekilebilir kılan bu özel karakterleri sıralıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Suskunlar - Takoz İrfan

Pislik mi? Acayip pislik bir adam. Ama Suskunlar gibi içimizi içimizi öldüren bir dizinin içinde 'Haydi di lilililililililili yar' diye söyleyip oynayabilecek tek tip. Ağır psikopat ama kendinden komik.

19. Taksici Yunus - Kuzey Güney

Yunus gerçekte de taksici. Yapım tarafından keşfedilince çenesiyle karakterleri yıpratsın diye ara sıra konuk olarak alınmış. Anlattığı hikayeleri, durmadan konuşmasını unutmak mümkün değil.

18. İçerde - Coşkun

Şeytanım Coşkun da pisliğin teki, çocuk dilendiren bir adam. Ama maalesef acayip komik! 'Vereyim mi sana kardeşini?' deyip telefonu kapatan bir adam normalde ne kadar antipatik olacaksa, o kadar komik hale getirmeyi de başarıyor. Devam iiiiiiiiiiiiiiiiiit.

17. Çemberimde Gül Oya - Suna Hanım

Bir konakta kira ödeyip oturan bir sürü aile, yaşanan dramlar, siyasi olaylar, fabrikatör baba derken bizi haykıra haykıra güldüren tek bir şey vardı: Suna Hanım. Senin o evde kalmışlığına kurban oluruz!

16. Kurtlar Vadisi - Güllü Erhan

Bu kadar ciddi bir diziye arada ortamı yumuşatacak sempatik bir karakter gerekliydi. Saflığı, safken çakal olmaya çalışması, o kırmızı gömlekleri, çapkınlığıyla Güllü Erhan, dizinin en bilinen karakterlerinden oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Merhamet - Ali

Mafya fedaisi ama evdeki küçük kızı mutlu edebilmek için Noel Baba kılığında dans ediyor? Abisi için her şeyi yapan, hiçbir şey yapmasa yüz ifadesiyle bile komik bu adamı unutamayız.

14. Muhteşem Yüzyıl - Sümbül Ağa & Gül Ağa

Harem ağalarının ikisi de birbirini çekemez, sürkeli kavga ederlerdi. Ama dizinin de en eğlenceli sahneleri bu ikilinin sahneleriydi.

13. Böyle Bitmesin - Nisa

Boşanma oranları artınca devreye giren bir bakanlık ekibinin parçası Nisa, polis. Ama bildiğiniz polislerden değil. Çay bağımlısı, troll, her şartta esprisini yapıp gerilimli havayı yumuşatan bir tip. Gelmiş geçmiş en iyi kadın karakterlerden olmasının sebebi kesinlikle Nergis Öztürk.

12. Deli Yürek - Turgay Atacan

12. Deli Yürek - Turgay Atacan

Eski kötülerden, hem de psikopat kötülerden Turgay Atacan. Ama itiraf edelim, Ali Sürmeli sayesinde muhteşem bir karakter olmuştu. Gülmek istemeyeceğimiz kadar kötü ama kendimizi tutamayacağımız kadar komik.

11. Yılan Hikayesi - Cem

Memoli'nin ortağı Cem de dizinin hatırlarsanız en komik karakteriydi. Başarılı bir polis olduğu kadar şaşkın herifin de tekiydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Behzat Ç - Muzo

Seri katillerin en orijinalidir. Öldürdüğü adamların saatlerini gece Kızılay'da okutacak kadar hasta bir tip. Her repliğiyle yardırabilir ama Gökhan Yıkılkan faktörü dizinin en efsane 5 karakteri arasında olması için asıl faktör.

9. Aşk ve Mavi - Hasibe

Emrah dizisi, ağa dizisi diye izlemeyebilirsiniz. Ama size tavsiyemiz bu listeden sonra YouTube'dan birkaç Hasibe videosu izleyin. Bir insan bu kadar güzel mi konuşur, bu kadar mı komik olur!

8. Çukur - Vartolu Saadettin

Çukur'un kötü adamı olarak girip en sevilen karakteri oldu. Medet'le çarpık (!) ilişkilerine haykıra haykıra gülüyoruz, her tepkisine bayılıyoruz.

7. Çukur - Medet

Medet ayrı tabii. Abisine kurban olmadan rahatlamaz, sözünden çıkmaz. Onun için ne kadar gözü kara davransa da pamuk gibi adam.

6. O Hayat Benim - Efsun

Bu iç boğan dizinin en komik şeyi! Efsun o kadar devleşti ki dizi içinde, başrolleri geride bırakıp kendine mini dizi yarattı resmen. Her lafa verdiği muhteşem karşılıklar, ayarlar tekrar tekrar izlenesi. 'Beybilibooooooy'

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. O Hayat Benim - Nurhan

Efsun'un birebir kendi gibi yetiştirdiği, yani mundar ettiği kızı:) Kaslı babası ve troll annesinin bir karışımı olarak hem acayip tatlı hem de içinde 65 yaşında bir teyzeyle yaşıyor. 'Beybilibooooooy' ya da 'Pipet' en sevdiği hitap şekilleri. En iyi çocuk karakterimiz, net!

4. Poyraz Karayel - Zülfikar

Mafyanın içindeki komik adam da artık iyice klişeye dönüşmüşken Zülfikar çıkageldi. Normalde bakışıyla beton parçalayacak adam televizyonun en komik adamı oldu. Küresel sermaye düşmanlığı, maçta sağ bek oynamayı bile kabul edemeyecek derecedeki solculuğu... Muazzam adamsın Zülfikar! Celil Nalçakan, sen de öyle.

3. Paramparça - Keriman

Gurbetçi Keriman da ağır trolldür, parayı çok sever, hatta zaman zaman para için kardeşini bile satar. Ama aslında sevdikleri için kaplan gibi saldırıp muazzam laf sokuşlarına da başlar. Dizinin en sevilen karakteri olduğu kesin.

2. Ufak Tefek Cinayetler - Taylan

onedio.com

Tüm entrikaların içinde Taylan bir vahadır vaha. Pelin'in ona duyduğu büyük ve saplantılı aşktan dolayı hem kendini aşırı çekici sanar, hem de hiç çalışmadan yediği kayınpeder parasının tadını çıkarır. Dünya onun etrafında döner.

1. İçerde - Hasan Alyanak

Ve Alyanak! Fedaisi Berke'yle birlikte dizinin başından sonuna kadar bir şekilde kendini kurtarmayı hep başardı. 'Haddini bilen çakal' felsefesini uygulayarak hayatta kaldı ve o kısık sesiyle, orijinal kahkahasıyla tüm gerilim içinde bizi hep güldürdü. Attığı tüm kazıklara ve yaptığı kaypaklıklara rağmen dizinin en, belki de tek sempatik karakteri oldu. Yıldıray Şahinler star oldu star!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
192
79
33
13
7
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz BellAmy

Miralay Tevfiksizde olmaz be :s

g

Bonus: Miralay Tevfik

Beyza

ve içeriği okurken bazı dizileri izlediğin günleri özlediğini farketmek