Görüş Bildir
Haberler
Bildiklerinizi Unutun: Doğru Etek Kombini Yapmak İçin Nelere Dikkat Etmeniz Gerektiğini Anlatıyoruz!

etiket Bildiklerinizi Unutun: Doğru Etek Kombini Yapmak İçin Nelere Dikkat Etmeniz Gerektiğini Anlatıyoruz!

Şüphesiz ki etekler, kombinimizin en yıldız parçalarından biri! Her tarza eşlik eden eteklerin bi' de nasıl kombinleneceği detayı var. İşte tam da bu noktada size biraz bu konudan bahsedeceğiz. Kombinlere uygulayacağınız küçük dokunuşlarla nasıl doğru kombin yapılır bunu görelim.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saten eteklerle kombin nasıl yapılır?

Saten eteklerle kombin nasıl yapılır?

Saten kumaş her tarza ayak uyduruyor. Spor giyim için bot veya spor ayakkabılarınızla, şık bir kombin için ise topuklu sandalet veya topuklu ayakkabılarla giymeniz harika olacaktır. 

Saten etek burada!

Yırtmaçlı etek kombini!

Yırtmaçlı etek kombini!

Yırtmaç detayı kombininizin odak noktası olmalı! O zaman ne yapıyoruz? Görsel tam da size yırtmaçlı etek ile en doğru kombini gösteriyor. 

Yırtmaçlı etek burada!

Pileli etekle kombin yapmak kolay!

Pileli etekle kombin yapmak kolay!

En iyi kombin sneakers ve basic bluzlarla olsa da, siz bi' gömlek ve topukluyla onu bambaşka bir tarza çevirebilirsiniz. 

Pileli etek burada!

Deri etek kombini

Deri etek kombini

Deri etek hayat kurtarır diyebiliriz. Spor giyimin baş tacı olsa da, doğru bir kombinle şık bir tarza da dönebilir! Görseldeki kombin kışın en doğru deri etek kombini bizden söylemesi!

Deri etek burada!

Volanlı etek

Volanlı etek

Hareketli ve tarz bi' etek modeli daha. Hareketli olduğu için üst giyim için daha düz basic modeller tercih etmekte fayda var. Tarz bir sneakers'la cool bir kombin hazır bile. 

Volanlı etek burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tütüler rüya gibi!

Tütüler rüya gibi!

Kaç yaşında olursanız olun, kendinizi giyindiğinizde iyi hissedeceğinize eminiz! Düz bi' kazak ve bluz ile dengeyi sağlayabilirsiniz. 

Tül etek burada!

Mini etek riskli seçim

Mini etek riskli seçim

Mini eteği doğru parçalarla kombinlemek önemli. Mini etek giyindiğinizde eteğin boyunda bir ceket ve botlarla tarz bi' kombin oluşturabilirsiniz!

Mini etek burada!

Katlı etek!

Katlı etek!

Nostaljik olduğu bir gerçek. E tabii yeterince hareketli bir model olduğu için de desenli bluzlardan uzak durup eteğin rengine uygun, ton sür ton bir seçim yapmak ve düz kesim modeller seçmekte fayda var!

Katlı etek burada!

En kolay parçamız kot etekler

En kolay parçamız kot etekler

Kot etek, kombinlemesi oldukça kolay bir parça. Basic bir tişörtle de kombinleyebilirsiniz, oversize bir sweatshirtle de... Tercih tabii ki size kalmış!

Kot etek burada!

Gömlek etek

Gömlek etek

Taytların ve jean'lerin kurtarıcısı olmuş durumda. Artık sweatshirt altından beyaz tshirt çıkarma modasının yerini bu etekler aldı. 

Gömlek etek burada!

Tarzına bayılacağınız tüm etek modelleri için böyle alalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın