Görüş Bildir
Haberler
Bilbao 31 Yıl Sonra Şampiyon

Bilbao 31 Yıl Sonra Şampiyon

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barcelona, ilk maçta 4-0 yenildiği kupa finalinin rövanş maçında aradığını bulamadı! Bilbao rakibine yine yenilmedi ve kupayı kazandı! Barça, sezonun 5. kupasını kazanma başarısını gösteremedi.

İspanya Süper Kupası Finali’nin rövaşında Barcelona ile Athletic Bilbao karşı karşıya geldi. İlk maçta 4-0 yenilen Barcelona, Camp Nou’da mucizeyi gerçekleştirmek istedi ancak başaramadı. Mücadele 1-1 sona erince Athletic, Süper Kupayı müzesine götürdü.

Maça etkili başlayan Barcelona, Suarez ve Iniesta ile gole yaklaştı ancak skoru değiştiremedi. Dakikalar 43’ü gösterdiğinde Messi takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikasında gelen gol, Camp Nou’yu ayağa kaldırdı.

PIQUE KIRMIZI KART

İkinci yarıda maçı uzatmak için 3 gole ihtiyacı olan Barcelona, 56. dakikada Pique’nin gördüğü kırmızı kartla şoke oldu. Yardımcı hakeme küfür eden İspanyol savunmacı, takımını 10 kişi bıraktı. 1 kişi eksik kalan Barça, defansta boşluklar vermeye başladı.

ADURIZ SON NOKTAYI KOYDU

İlk maçta hat-trick yapan Aritz Aduriz, 74. dakikada Barcelona’ya son darbesini vurdu ve maçı kalan dakikalarda formaliteye çevirdi! 1-1 olduktan sonra karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı.

86. dakikada Kike Sola, Mascherano’ya yaptığı hareketten dolayı kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Barcelona, Guardiola dönemindeki 6 kupalı sezonuna 1 adım daha yaklaşmak istiyordu ancak 5. kupasını kazanamadı!

İki takım, hafta sonunda La Liga’nın ilk haftasında San Mames’te karşı karşıya gelecek.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0