Görüş Bildir
Haberler
Bilal Erdoğan: 'Avrupa Benim Uzmanlık Alanım, Avrupa Diye Bir Şey Kalmayacak'

Bilal Erdoğan: 'Avrupa Benim Uzmanlık Alanım, Avrupa Diye Bir Şey Kalmayacak'

Avrupa’nın geleceği karanlık olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan 'Benim uzmanlık alanım, doktora alanım Avrupa. Avrupa diye bir şey kalmayacak' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çorum’da, Türkiye'nin oba konseptindeki ilk gençlik kampı, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın katıldığı törenle açıldı.

Törende konuşan Erdoğan, dünyada salgın sebebi ile yaşanan ekonomik ve toplumsal sorunlara değinerek “Bildiğiniz gibi salgın zamanının bütün dünyada oluşturduğu çalkantılar, ekonomik yansımalar var. Bir sürü ülkede tedarik zincirindeki aksamalar konuşuluyor. Taşıma maliyetleri arttı, pahalılık arttı, bazı mallar bulunamıyor ve bu mallar sebebi ile üretim yapılamıyor deniliyor. Bütün dünyada aslın sadece sağlık değil, ekonomi, üretim gibi birçok şey üzerinde çok ciddi etkilerinin olduğunu görüyoruz. En büyük darbeyi de çocuklarımız ve gençlerimiz gördü” dedi.

“Avrupa'nın geleceği karanlık”

“Avrupa'nın geleceği karanlık”

Dünyada yaşanan sorunların sebeplerine değinen Erdoğan, inancın önemine değinerek, “Batıda intihar olaylarında çok büyük artışlar oldu, aile mefhumu tamamen kayboldu. Cinsiyetsizlikten tutun bir sürü şeyleri batı medeniyeti kendi içinde test ediyor. Huzur diye bir şey kalmadı. Şu an Avrupa'nın geleceği karanlık. Benim uzmanlık alanım, doktora alanım Avrupa. Avrupa diye bir şey kalmayacak. Kutsanan o daha yakın olan Avrupa ideali kayboldu. Şu anda Avrupa'da seçimler yapılıyor, hükümet kurulamıyor. Ülkeler birbirleri ile kavga içinde. Avrupa'da lider denilecek bir tane adam yok. Hepsi komik duruma düşmüş durumda. Ekonomik gücüne rağmen Amerika bile büyük sıkıntılar yaşıyor, ciddi meseleleri konuşuyor. Bunlar inançsız toplumların yaşamaya mahkum olduğu meseleler, sıkıntılar. Ne olur, hem inanmış hem gelişmiş bir toplum olunabileceğini görüyorsak, neden bundan uzak duralım” dedi.

TÜGVA'yı kıskanıyorlar

TÜGVA'yı kıskanıyorlar
İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan, ayrıca TÜGVA üyeleriyle sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilere, 'TÜGVA ile uğraşıyorlar, neden biliyor musunuz?' diye soran Erdoğan, 'Siz TÜGVA'da karışık kuruşuk, abuk sabuk bir şey yapıyor musunuz? Niye uğraşıyorlar sizinle? Niye işlerine gelmiyor? Kıskanıyorlar değil mi? O zaman daha da başarılı olun. Onlar da kıskançlıktan çatlasın' ifadelerini kullandı.Türkiye'de kutuplaşma diye bir şey çıkartıldığını ifade eden Erdoğan, şunları dile getirdi:

'Vahdet inancının mirasçılarıyız, o vahdet inancını bozmaya yönelik bir iş bu kutuplaşma. 'İnsanlık dinler olursa gelişemez' diye bir inanış vardı. Bu dönem dünyada geride kaldı. Artık inananların inancına, inanmayanların da inanmamasına saygı duyma dönemine girildi. Ancak Türkiye'de o pozitivist akımın etkisinde, kendi karanlıklarını aydınlık sanan bir kesim kaldı. Bunlar hala inandığınız zaman, bir Allah'a kul olduğunuz zaman gelişemeyeceğinizi, büyük işler yapamayacağınızı düşünüyorlar. Kendileri yapamıyorlar ya, herkesi kendileri gibi sanıyorlar.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
99
81
62
9
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
volkandemirrr

Ulan on yıldır Avrupa da yaşıyorum.Her anlamda çok çok çok bir fark var. Yazık ülkeme şu tiplere kaldı. Iç Anadolu'nun cehaleti tüm ülkeyi ele geçirdi.

arslanoglu

İç Anadolu canını dişine takarak her zaman en önde savaşır savaştı da işine gelince cahil savaş zamanı ağam paşam yazık şu akla ayrımcılığına o Anadolu olmas... Devamını Gör

Kzlt

Avrupa'da kartları Bilal dağıtıyor. Hatırlıyorum uzmanlığı İtalya'da yapmıştı. O zaman beslenilen tüm yandaşlar parayı neden batıya kaçırıyor? Öyle bir şey v... Devamını Gör

buneydişimdi

üşenmedim yöktezden baktım. doktora tezi yok, yüksek lisansını da sosyal hizmetler alanında evde bakım konusunda yapmış. makaleleri yayınları çalışmalarıyla ... Devamını Gör