Görüş Bildir
Haberler
Bıkmadan Usanmadan Çalışıp Arzu Ettiği Bedene Kavuşmuş 12 Kişinin Başarı Hikayeleri

etiket Bıkmadan Usanmadan Çalışıp Arzu Ettiği Bedene Kavuşmuş 12 Kişinin Başarı Hikayeleri

Kendimize hep sözler veririz. 'Yaz geliyor kilo vereyim!' 'Pazartesi diyete başlayayım!' 'Belim 70cm'in altına düşsün!' 'Yağ oranım vs vs vs' gibi... Ama çoğu zaman bu sözler ertesi güne kalmadan unutulur gider. Ama biz bu listede size BrightSide'dan azminden hiç ama hiç ödün vermemiş 12 kişiyi derledik.

Kaynak: https://brightside.me/wonder-people/1...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kate 9 ayda 55 kiloyu eritti gitti!

1. Kate 9 ayda 55 kiloyu eritti gitti!

Kate aslında fazla kilolarını uzun bir süre boyunca bir problem olarak görmediğini söylüyor. Ama belli bir noktada obezite sağlığını etkilemeye başlamış. 

Kate önce günlük yeme miktarını azaltmış ve ilk haftada 8 kg vermeyi başarmış. Kalori sayma ve günlük egzersizlerle 9 ay içinde 55 kilo verdi. Bugün Kate tam bir fitness delisi, her gün 2 saat spor yapıyor. Ayrıca beden eğitimi öğretmenliği bölümünü yeni bitirdi.

2. 12 yılda tam 56 kilo veren bu kadına da maşallah!

2. 12 yılda tam 56 kilo veren bu kadına da maşallah!

Bu Avustralya vatandaşı kadın ise şeker alımını azaltarak ve zumba yaparak kilo verdi.

3. Vitali 3 yılda tam tamına 70 kilodan kurtuldu! Yerine de kaslarını koydu!

3. Vitali 3 yılda tam tamına 70 kilodan kurtuldu! Yerine de kaslarını koydu!

Vitali kendi beslenme ve egzersiz sistemini oluşturmuş ve yediği protein, yağ ve karbonhidrat dengesini sağlamış. Dengeli ve çeşitli beslenmenin şeker, unlu mamül ve diğer zararlı yiyecekleri canının çekmesine engel olduğunu söylüyor. 

Ayrıca kardiyo egzersizlere odaklanan Vitali, her gün mutlaka 10.000 adım attığını da söylüyor. Kilosunu 100'e düşürdükten sonra serbest ağırlık çalışmalarına başlamış.

4. 9 ayda 40 kilo veren Rachel!

4. 9 ayda 40 kilo veren Rachel!

Onedio'yu takip edenler Rachel'i bilirler. O da kalori sayarak, sağlıklı beslenerek ve egzersiz yaparak kilo verenlerden. Hiç bir diyet mucizesinin onun için işe yaramadığını söylüyor. 

Rachel Graham ayrıca şu sözleri ekliyor; 'Bu arada, sizi uyarmalıyım, kilo vermek evrensel bir çözüm değil. Bir başka kişinin beslenme programını ya da egzersiz planını kopyalayarak kilo vermeyi bekleyemezsiniz. İyi bir kişisel eğitmen ve beslenme uzmanı bulun. Ve spor yapın, spor yapın, spor yapın. Bunu her gün ve uzun bir süre yapın!'

5. Regina 3 yıl içinde 68 kilosundan kurtuldu!

5. Regina 3 yıl içinde 68 kilosundan kurtuldu!

Regina bunu yaparken yavaş yavaş zararlı yiyecekleri bıraktı. Sonra bir fitness videosu ile evde her gün egzersiz yapmaya başladı.

Daha sonra bir spor merkezine üye oldu ve grup derslerine katılmaya başladı. Ayrıca düzgün beslenmeyi de üzerine ekledi ve günde 3 öğün artı 2 ara öğün yemek yedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İ-na-nıl-maz! Pasquale 3 yılda 146 kilo verdi! Evet 146!!!

6. İ-na-nıl-maz! Pasquale 3 yılda 146 kilo verdi! Evet 146!!!

Doktorlar Pasquale'a ciddi teşhisler koymaya başlayınca, hayatında radikal değişiklikler yapmaya başladı. Hazır yiyeceklerden, süt ve süt ürünlerinden vazgeçip sebze, esmer pirinç, kinoa, yulaf ve yağsız et tüketmeye başladı. Bunun üzerine her öğününü 'hak etmesi' gerektiğine karar verip, her yemekten önce yürüyüşler yapmaya başladı.

Bugün Pasquale her gün 10km yürüyüş yapıyor. Hazır yiyecek satın almıyor ve kendi yemeğini pişiriyor. 90 kg verdiği zaman bir spor merkezine üye oldu ve yürüyüş, ağırlık kaldırma gibi egzersizleri de hayatına dahil etti. Bir sonrasında ise 60kg daha vermişti. Pasquale oğluna iyi bir örnek olmak istediğini söylüyor.

7. Jill 4 yıl içinde 90 kilogram ekstrasına veda etti!

7. Jill 4 yıl içinde 90 kilogram ekstrasına veda etti!

Jill kilo vermeye karar vermeden önce sık sık kahvaltı öğününü atladığını, cips, çikolata, peynir ve diğer sağlıksız atıştırmalıklar yediğini söylüyor. Şimdi ise yulaf ezmesi ve meyve, salata tercih ettiğini anlatıyor.

Ayrıca bir kilo verme destek grubunda kendi derslerini veren Jill, bir maratona hazırlanıyor. 'Güneşten bile daha çok enerjim var!' diyor.

8. Clare 6 ayda bol bol antrenmanla 33 kiloyu adeta yok etti.

8. Clare 6 ayda bol bol antrenmanla 33 kiloyu adeta yok etti.

İngiliz TV programı sunucusu Clare Nasir, düzenli bir şekilde kickbox, ağırlık kaldırma, squat ve koşma gibi egzersizler yaparak kilo verdiğini söylüyor.

9. Yavaş ama kararlı adımlarla 3 yılda 100 kilo veren Johnathon!

9. Yavaş ama kararlı adımlarla 3 yılda 100 kilo veren Johnathon!

Yıllarca obezite ile başa çıkmaya çalışan Johnathon, sağlık beslenme, egzersiz ve kişisel bir antrenörle çalışma yolunu seçince hayatı değişti. İlk 35 kiloyu verdikten sonra bir kız arkadaşı oldu ve birlikte kilo vermeye başladılar. 

Birlikte bisiklet turlarına çıkarak, doğa yürüyüşleri yaparak ve hazır yiyecekten vazgeçerek başardılar.

10. Melissa 3 yıl içinde 106 kiloyu geride bıraktı.

10. Melissa 3 yıl içinde 106 kiloyu geride bıraktı.

Fazla kilolarından kurtulmak için internet üzerinde bir egzersiz programına yazılan genç kadın ayrıca ekmek ve makarnadan da vazgeçtiğini söylüyor. 

Sadece üç ay sonra Melissa spor yapmaya başladı. Günde 5 dakika egzersiz ile başlayan azimli kadın yavaş yavaş egzersiz süresin 1 saate kadar çıkardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 1 yıl içinde 45 kilosunu yakan Jade.

11. 1 yıl içinde 45 kilosunu yakan Jade.

Jade kendi beslenme planını kendisi geliştirdi. Hazır yiyecekler yerine meyve ve düşük kalorili atıştırmalıklar koydu; akşam yemeklerini de mümkün olduğu kadar küçülttü. Günde aldığı kaloriyi 3000'den 1500'e düşürdüğü için kilolarını adım adım verdi.

'O kadar tembeldim ki. En kısa mesafeleri bile araçla giderdim, zaten kısacık mesafede bir yürüyüş bile nefesimi kesmeye yetiyordu. Artık tonlarca enerjim var. Erken kalkmaya, markete gitmeye ve ev işlerini yapmaya bayılıyorum,' diyor Jade.

12. Ve Lindsey 2 yıl içinde tam 90 kiloyu ardında bıraktı.

12. Ve Lindsey 2 yıl içinde tam 90 kiloyu ardında bıraktı.

Günlük aldığı 4000 kaloriyi 700'e düşürerek kilo vermeye başlayan Lindseyç yoğun bir egzersiz temposuyla çalıştı. Sonuç alması ise pek uzun sürmedi, bir kaç ay içinde kilo vermesi başlamıştı ve 2 yılın sonunda gelinliğinin içine 2 tane daha Lindsey sığdırabilecek hale geldi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2572
473
301
43
39
34
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yeldas

beslenme düzenimi değiştirerek 8 haftada 6 kg verdim...fast food, kızartma, hazır yiyecek, asitli her türlü içecekten vazgeçtim..günde 6-7 fincan kahve içerd... Devamını Gör

portside

2. kata yürüyerek çıkmaya üşen asansöre bin. Yemek yapmaya üşen göm kafanı hazır yiyeceklere. Dışarı çıkmaya üşen göm kafanı ekrana. 2 durak yürümeye üşen bi... Devamını Gör

KızılDereli

şimdi sağlık açısından tehlikeli kilolarda olan insanların kilo alması/vermesi eyvallah emme günümüzde kadınların çoğu ''ayy şekerimm 250 gr fazlam var acil... Devamını Gör

Zephyr East

hasta olum bizim kadınlarımız hasta :D 45 kilodan 46 ya çıksın öyle bir tribe giriyorlar ki sanırsın bir haftada 10 kilo falan aldı yağlar fışkırdı. hemen di... Devamını Gör