Görüş Bildir
Haberler
Beykent Öğrencileri, Geleneksel 13. Pusula Şenliği’nde Gülşen ve Kenan Doğulu ile Eğlendi

Beykent Öğrencileri, Geleneksel 13. Pusula Şenliği’nde Gülşen ve Kenan Doğulu ile Eğlendi

Beykent Üniversitesi
29.07.2013 - 18:01 Son Güncelleme: 29.07.2013 - 18:04

Beykent Üniversitesi - Eğitim

Beykent Üniversitesi’nin Küçükçiftlik Parkı’nda gerçekleştirdiği Geleneksel 13. Pusula Şenli ği’nde sahne alan Gülşen ve Kenan Doğulu izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Beykent Üniversitesi öğrencileri, akademik yorgunluğu atmanın yanı sıra aynı zamanda kazandıkları başarıları da kutladılar. Basketbol Erkek Takımımız Süper Lige terfi maçında gösterdikleri başarı ve Voleybol Erkek Takımımızın ise süper lige yükselmesi nedeniyle kazandıkları kupaları üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. M. Emin Karahan’ın elinden aldı.

Öğrencilerimizin, akademik yorgunluğunu attığı Geleneksel 13. Pusula Şenliği , Power Group DJ ’lerinin müzikleri ile başladı.

Geleneksel 13. Pusula Şenliği ’nde ilk olarak sahneye, Türkiye’nin en sevdiği şarkıların mimarı, çıkardığı son albümle müzik listelerini alt üst eden Gülşen çıktı. Gülşen; sahne şovları, dansları ve hareketli şarkıları ile Beykent Üniversitesi öğrencilerinin büyük ilgisini topladı.

Gülşen’den sonra sahneye çıkan herkesin hayran olduğu pop müziğin prensi Kenan Doğulu ; eski ve yeni şarkılarıyla hayranlarına muhteşem bir müzik şöleni sundu. Kenan Doğulu’nun konser boyunca söylediği şarkılarına bütün öğrenciler eşlik etti.

Kaynak: http://www.beykent.edu.tr/WebProjects...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0