Görüş Bildir
Haberler
Beyin Ameliyatı Geçirmiş Çocuk İşçiye Dayak ve İşkence

etiket Beyin Ameliyatı Geçirmiş Çocuk İşçiye Dayak ve İşkence

Kağıthane'de bir fabrikada çalışan ve 7 yıl önce beyin ameliyatı olan 15 yaşındaki çocuğun aynı iş yerinde çalışan 30 yaşındaki kişi tarafından darp edildiği iddia edildi. Çocuğun daha önce de defalarca aynı kişinin işkencesine maruz kaldığı öne sürülürken her seferinde şaka yaptığını söyleyen kişi son dayağını cep telefonu ile kayda aldırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Biri dövdü diğeri kaydetti

Biri dövdü diğeri kaydetti

Zamanla işkenceye dönen olayda Yücel B.'nin dövdüğü Enes Y.'nin elinde ve kollarında kesik ve yanık izleri oluştu. Çocuk şakayla karışık yapılan bu işkenceyi ailesine söyleyemedi. 

Son olarak önceki gün, Enes Y.'nin başına tokat atan ve tekmeleyen Yücel B. attığı dayağı iş yerindeki başka bir çocuğa cep telefonu ile kaydettirdi. 

Çeken çocuk görüntüyü bir arkadaşına gönderdi. Görüntü daha sonra darp edilen Enes Y.'nin amcasına ulaştı. Çocuğun ailesi ve amcası iş yerine gelerek çocuğu oradan aldı.

"Az yapmışım" dediği video ortaya çıktı

"Az yapmışım" dediği video ortaya çıktı

Yücel B.'nin cep telefonundan daha önce işkence yaptığı, elindeki ve kolundaki yaraları çekerek 'Buralara ne oldu' demesi, Enes Y.'nin de 'Sen yaktın ya Yücel abi, burayı da sen kestin' demesi üzerine Yücel B.'nin 'Az yapmışım' dediği video çıktı. 

Ailenin bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
393
91
57
25
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yobaz-hoplatan

Orospu cocuklari saygili ve uslu birini karsilarinda gorunce hemen ezmeye calisiyorlar. Benim de basima gelmisti lise birde felan daha yeniydim okulda. Bir t... Devamını Gör

yobaz-hoplatan

Siddet kotu bir sey fakat herseyini bir siniri var. Sozle karsindaki zorbayi egitemiyorsan dayak atarak egiteceksin.

barisgulrr

insanlar cok kotu ya ben artik korkuyorum disari cikmaya

Kzlt

Bu çocuk kaç yaşından beri çalışıyordur en büyük şiddet bir kere çocuk yaşta çalışmak zorunda kalmak. "Eti senin kemiği benim" para getirdiği sürece çalışıp ... Devamını Gör