Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Trabzonspor Maçı Bugün Mü, Saat Kaçta? Beşiktaş-Trabzonspor Muhtemel 11’ler

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Bugün Mü, Saat Kaçta? Beşiktaş-Trabzonspor Muhtemel 11’ler

Süper Lig’de bu hafta dev bir maç oynanacak. Son şampiyon Beşiktaş, lider Trabzonspor’u kendi sahasında konuk edecek. Milli ara öncesi oynanacak derbide iki takım da üç puan için sahaya çıkacak. Futbolseverler, Beşiktaş Trabzonspor derbisinin ne zaman oynanacağını araştırıyor. Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı bugün mü? Beşiktaş Trabzonspor saat kaçta? Beşiktaş Trabzonspor maçı ertelenecek mi? İşte Süper Lig’deki dev derbi ile alakalı son dakika bilgileri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde Sporting karşısında ağır bir yenilgi alan Beşiktaş, ligde yara sarmak istiyor. Son beş resmi maçında sadece iç sahada Galatasaray’ı mağlup eden Siyah-beyazlılar, milli ara öncesi kazanarak arayı iyi değerlendirmek istiyor.

Rakip Trabzonspor ise ligde liderlik koltuğunda oturuyor. Abdullah Avcı yönetiminde Trabzonspor, bu sezon gösterdiği performansla şampiyonluğun en ciddi adaylarından olduğunu ortaya koydu.

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak Süper Lig 12. hafta mücadelesi 6 Kasım Cumartesi günü oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek.

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Ertelenecek Mi?

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Ertelenecek Mi?

Dün akşamdan beri İstanbul’da etkisini sürdüren sis nedeniyle dün akşam oynanan İstanbulspor-Menemenspor mücadelesi 62. dakikasında yarıda kalmıştı. Futbolseveler, Beşiktaş Trabzonspor maçının ertelenip ertelenmeyeceğini merak ediyor. Hava durumu raporuna göre İstanbul’da etkili olan sis bugün öğle saatlerinde etkisini yitirecek. Beşiktaş Trabzonspor maçının ertelenmesi bu sebeple gündemde değil.

Beşiktaş Trabzonspor Muhtemel 11’ler

Beşiktaş Trabzonspor Muhtemel 11’ler

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Umut, Josef, Alex, Pjanic, Ghezzal, Larin, Güven

TRABZONSPOR: Uğurcan, Dorukhan, Hüseyin, Hugo, Trondsen, Berat, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Djaniny

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın