Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Silahlı Çatışma: 5 Yaralı

Beşiktaş'ta Silahlı Çatışma: 5 Yaralı

Onedio Medya
03.07.2015 - 20:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş’ta, uzun namlulu silahlarla bir derneği basan şahıslarla, dernek çalışanları arasında çatışma çıktı. Yaşanan olayda 5 kişi yaralandı. 

Olay saat 16.00 sıralarında Etiler Mahallesi Tanburi Ali Efendi Sokak üzerinde bulunan Etiler İskambil Oyunları Derneği’nde meydana geldi. İddiaya göre, alacak verecek meselesi yüzünden derneğe gelen Ferhat Köksal ile ismi öğrenilemeyen bir kişi, yanlarında bulunan uzun namlulu silahlarla derneği bastı.

Dernek çalışanlarının karşılık vermesi üzerine yaşanan çatışmada saldırganlardan Ferhat Köksal ile dernek çalışanları Niyazi Yılmaz, Fatih Karateke, Erdem Özdemir ve Feridun Arslan yaralandı. Saldırganlardan biri olayın ardından elindeki silahı park halindeki bir aracın altına atıp, taksiyle kaçarak izini kaybettirdi. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak delil topladı. Derneğin ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. İncelemelerin ardından dernekte aşçı olarak çalışan bir kişi polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. 

Otopark görevlisi olarak çalışan Özay Soylu isimli görgü tanığı olayı şöyle anlattı: “Silah seslerini duyduk bu tarafa baktık. Silah sesleri çoğaldı içeriden çok silah sesi geliyordu. Makineli tüfek sesleri geliyordu. Daha sonra polis çağırdık. İki kişi buradan yara aldığını söyleyerek çıktı. Giderken arabanın bir tanesinin altına silah attıklarını gördüm. Polis geldiğinde silahı gösterdim. Ben 2 tane yaralı gördüm diğerlerini görmedim. İçeri girip bakmadım. Burası lokal olarak kullanılıyor. Tam olarak nedir bilmiyorum.” 

Cihan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0