Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Muhtemel 11’ler)

Beşiktaş Antalyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (Muhtemel 11’ler)

Turkcell Süper Kupas’nın sahibi bu akşam belli olacak. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu ve kupa galibi Beşiktaş ile kupa finalisti Antalyaspor Süper Kupa için Katar’ın başkenti Doha’da karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 15. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa mücadelesini kazanan kupanın sahibi olacak. Futbolseverler, Beşiktaş Antalyaspor mücadelesi ile ilgili araştırmalarını şimdiden başladı. Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte hafta içinin en dikkat çeken mücadelelerinden biri olan Beşiktaş Antalyaspor maçı ile ilgili tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

TFF'nin 2006'dan bu yana düzenlediği ve eski Cumhurbaşkanlığı Kupası formatında oynanan organizasyon, geçen sezonun Spor Toto Süper Lig şampiyonu ve Ziraat Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş ile kupa finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanacak.

Beşiktaş Antalyaspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Beşiktaş Antalyaspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Halil Umut Meler’in yöneteceği Beşiktaş Antalyaspor mücadelesi, 5 Ocak Çarşamba saat 20.45’de başlayacak ve ATV ekranlarından yayınlanacak.

Beşiktaş’ta Eksik Çok Fazla

Beşiktaş’ta Eksik Çok Fazla

Üst solunum enfeksiyonu bulgularına rastlanan Necip Uysal, Can Bozdağan, Salih Uçan, Güven Yalçın, Serdar Saatçı, Rachid Ghezzal ve Mehmet Topal'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Mert Günok, N'koudou ve Gökhan Töre de karşılaşmada forma giyemeyecek.

Bir futbolcunun da yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanan Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup da görev alamayacak.

Beşiktaş Antalyaspor Muhtemel 11’ler

Beşiktaş Antalyaspor Muhtemel 11’ler

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan, Pjanic; Kenan, Souza, Atiba, Larin, Batshuayi

ANTALYASPOR: Boffin, Bünyamin, Veysel, Bahadır, Güray, Poli, Hakan, Amilton, Ghacha, Doğukan Sinik, Mukairu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın