Görüş Bildir
Haberler
Bergen’in Mezarı Nerede? Bergen’i Öldüren Halil Serbest Hapiste mi, Kaç Yıl Ceza Aldı?

Bergen’in Mezarı Nerede? Bergen’i Öldüren Halil Serbest Hapiste mi, Kaç Yıl Ceza Aldı?

Ünlü şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan Bergen filminin vizyona girmesine kısa bir süre kala Bergen’in hayatı araştırılıyor. Kısa hayatına birçok acı sığdıran Bergen, 14 Ağustos 1989 yılından kocası Halil Serbest tarafından öldürülmüştür. Bergen filmi ile birlikte ünlü şarkıcının hayatı da merak konusu olmuştu. Vatandaşlar, Bergen’in mezarının nerede olduğunu ve Bergen’in katili Halil Serbest’in son durumu araştırıyor. Peki, Bergen’in mezarı nerede? Katil Halil Serbest serbest mi, kaç yıl ceza aldı? İşte Bergen’in acılarla dolu hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’de arabesk furyası zamanı en sevilen kadın şarkıcıların başında Bergen geliyordu. Büyülü sesi ile arabesk müzik severlerin favori isimlerinden olan Bergen, koca Halil Serbest tarafından öldürülmüştü. Bergen filmi, yarın vizyona girecek. Film önce ünlü şarkıcının hayatı araştırılıyor.

Bergen’in Mezarı Nerede?

Bergen’in Mezarı Nerede?

Bergen, döneminin en önemli sanatçılarından biriydi. 'Acıların Kadını' lakabıyla hayatımıza iz bırakmış olan Bergen'in mezarı görenlerin şok olmasına sebep oldu.

Eşi tarafından yüzüne kezzap atılan ve tek gözünü kaybeden ünlü sanatçının mezarı demir parmaklıklı, kafesin içerisine defnedildi.

Bergen vefatının akabinde memleketi Mersin'de Şehir Mezarlığı'na defnedilmiştir.

Bergen’in Katili Halil Serbest Kaç Yıl Ceza Aldı?

Bergen’in Katili Halil Serbest Kaç Yıl Ceza Aldı?

Bergen, ayrılmak istediği eşi Halil Serbest’in tuttuğu kiralık katil tarafından asitli saldırıya uğramıştır. 

Saldırıdan istediğini bulamayan katil Halil Serbest, albüm çalışmaları için Adana’ya gelen Bergen’in 14 Ağustos 1989 yılında kurşunlayarak öldürdü.

Halil Serbest, bu cinayet sebebiyle 12 yıl ceza aldı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
4
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın