Görüş Bildir
Haberler
Berfu Güven Kimdir? Sunucu Berfu Güven'in Eğitim ve Kariyeri Hakkında Merak Edilenler

Berfu Güven Kimdir? Sunucu Berfu Güven'in Eğitim ve Kariyeri Hakkında Merak Edilenler

Elif ÇAMLIBEL
08.02.2023 - 09:41 Son Güncelleme: 08.02.2023 - 11:52

Sunucu Berfu Güven, 2004 yılından beri çeşitli televizyon kanalları ve programlarda sunuculuk yapıyor. Başarılı sunucu Berfu Güven, son yıllarda NTV ekranlarında karşımıza çıkıyor. Peki, Berfu Güven kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte Berfu Güven'in sunuculuk yaşamı ve kariyer yolculuğu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Berfu Güven Kimdir?

Berfu Güven Kimdir?

Berfu Güven, 5 Haziran 1979 tarihinde Konya'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Konya'da başlayan Berfu Güven, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini burada tamamladı. Boğaziçi Üniversitesi Tercümanlık bölümünden mezun oldu.

Berfu Güven'in Kariyeri

Berfu Güven'in Kariyeri

Sunucu Berfu Güven, kariyerine 2001 yılında başladı. İlk olarak CNBC-e televizyonu bünyesinde muhabir olarak görev aldı. Bu süreçte pek çok röportajda Tercümanlık görevini de üstlendi. 

11 Eylül saldırılarının yaşandığı dönemde yaptığı simültane çevirilerle dikkat çekti. 2004 yılında kendi hazırladığı ekonomi programları ile sunucu olarak ekran önündeki yerini aldı. Aynı yıl yine CNBC-e televizyonlarında haftalık olarak yayınlanan İngilizce bir program olan 'Business Turkey' sunuculuğunu da üstlendi. 

2010 yılında NTV ekranlarında seyirci karşısına çıkmaya başladı. NTV sunucusu Berfu Güven, sırasıyla 'Geri Sayım', 'Arka Koltuk', 'Benim Şehrim' ve 'Kısa ve Net' programlarının sunuculuğunu üstlendi. 

Yayın hayatına NTV kanatında devam eden Berfu Güven, şimdilerde Ekonomi programlarında sunuculuk yapıyor.

Berfu Güven'in Aile Yaşamı

Berfu Güven'in Aile Yaşamı

Evli ve iki erkek çocuk annesi güzel sunucunun eşinin ismi ise Gökhan Güven'dir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın