Görüş Bildir
Haberler
Benliğinin Derinliklerine İnerek Karakterinin Hangi Değerli Taşa Benzediğini Söylüyoruz!

etiket Benliğinin Derinliklerine İnerek Karakterinin Hangi Değerli Taşa Benzediğini Söylüyoruz!

Candan Çiftçi
19.05.2017 - 17:29 Son Güncelleme: 19.05.2017 - 17:42

Taşların gerek psikolojik gerekse de fiziksel birçok etkisi olduğu malum. 

Peki ya senin karakterin değerli bir taş olsaydı nasıl olurdu hiç merak ettin mi?

Cevabın evetse, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayatına beş üzerinden puan verecek olsan kaç verirdin?

2. Sence insanlar genellikle hangi özelliğini beğeniyordur?

3. Derin bir mağarada kayboldun ve uzayıp giden, bir labirenti hatırlatan koridorlarda dolanıyorsun. Yukarıya çıkan yolu bulmaya çalışırken gizemli bir yaratık uçarak gelip kulağına bir şey fısıldıyor. Bu yaratık sana aşağıdakilerden hangisini söylemiş olabilir?

4. Ne tarz bir insana kesinlikle katlanamazsın?

5. Peki bu görsellerden sana en yakın gelen hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kişiliğini bir renk ile tanımlayacak olsaydın bu nasıl bir renk olurdu?

6. Kişiliğini bir renk ile tanımlayacak olsaydın bu nasıl bir renk olurdu?

7. Pazar günleri genellikle ne yaparsın?

8. Aşağıdakilerden hangisi ilk etapta karşındaki kişiden fazlasıyla etkilenmene neden olur?

9. Son soruya geldik. Aşağıdakilerden hangisini tercih ederdin?

9. Son soruya geldik. Aşağıdakilerden hangisini tercih ederdin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Elmas!

Elmas!

Sen kesinlikle eskiden beri rüyaların taşı olarak adlandırılan, uğruna savaşların bile verildiği elmas olurdun! Hayata karşı dik duruşunla, ne olursa olsun doğru bildiğinden şaşmamanla, amaç ediğin şeylerden asla vazgeçmemenle etrafındakilerde hem hayranlık hem de büyük bir saygı uyandırıyorsun. Hayata karşı kendine özgü bir duruşun var ve oldukça da zor birisin. Kimisine kömür karası gibi soğuk ve mesafeli olabilirken, kimisine de o kadar sıcak ve sevgi dolu yaklaşıyorsun ki onların adeta vazgeçilmez bir parçası oluyorsun. Aslında bir elmas gibi seni değerli kılan en büyük şey de bu; hayatında olmak isteyen biri büyük bir sabır ve özenle seni keşfetmeye, anlamaya çalışmalı. Yani kısacası seni hak etmeli!

Siyah İnci!

Siyah İnci!

Sen kendine özgü karakterinle o kadar eşsiz ve değerlisin ki denizlerin en nadide armağanlarından biri olan ve hiçbir yerde kolay rastlanılmayan siyah inci olursun. Naif, oldukça alçak gönüllü, gereksiz gösterişten kaçan, kendi halinde ve duygularını tıpkı bir inci gibi kabuğunun altında saklayan birisin. Etrafına karşı ise o kadar sevgi dolusun ki elinde olsa dünyadaki tüm yardıma muhtaç kişilere yardım eder, mutsuz tek bir kişi bile bırakmazsın. İnsanlarda en çok nefret ettiğin şeyse bencillik ve ego. Olaylara yüzeysel bakan insanlar seni hemen fark etmese de içindeki o güzelliği keşfedenlerin seni pamuklara sarıp sarmalayası geldiği kesin!

Safir!

Safir!

Senin için hayattaki en önemli şey; Asalet! Hiçbir yerde, hiçbir ortamda hemen öyle ortaya atılmıyor, nerede ne söyleyeceğini çok iyi biliyorsun. Aynı zamanda oldukça bilinçli, sorumluluk sahibi ve ayakları yere sağlam basan birisin. Gereksiz kalabalıklardan ve konuşmalardan da hiç hoşlanmıyorsun. Bu yüzden hayatında az ama öz insanlar var. Kendi kendine vakit geçirmeyi ve yalnız olmayı sevdiğin içinse hayatına birini alman hep çok zor oluyor. Ancak dünyana birini aldığındaysa ona fazlasıyla değer veriyor, koruyup kolluyorsun. Bu sebeple senin hayatında olan birinin senden vazgeçmesi çok zor!

Ametist!

Ametist!

Sen o kadar enerjik ve pozitif birisin ki insanlar resmen senin yanından ayrılmak istemiyor! Olaylara ve insanlara karşı her zaman yapıcı ve olumlu bir şekilde yaklaşıyor, haksızlığa ise asla tahammül edemiyorsun. Öyle ki genel olarak barışçıl ve sevgi dolu biri olsan da haksızlıklar karşısında – hele de bu sen veya sevdiğin biriyse- adeta bir aslan kesiliyorsun. Gerek bu özelliklerin gerekse de başarılı biri olman nedeniyle birçok kişi tarafından da kıskanıldığını söyleyebiliriz. Ama zaten senin hem olumsuz hem de etrafına negatif enerji veren kişilere tahammüllün olmadığı için böyle insanları anında çevrenden uzaklaştırıyorsun. Bizce çok da iyi yapıyorsun!

Opal!

Opal!

Sen hem çok yaratıcı hem de inanılmaz derece de enerjik birisin. Doğru bildiğinin ve hayallerinin peşinde gitmekten asla kaçınmıyor, karşılaştığın hiçbir zorluk karşısında da pes etmiyorsun. Bu sıra dışı kişiliğini ise çoğu kişi anlayamıyor ya da onlara tuhaf geliyor. Etrafındaki herkesi memnun etmeye çalışan biri olduğun için bu durum biraz seni mutsuz etse de yine de kendin olmaktan vazgeçmiyorsun. Değer verdiğin insanlar içinse yapamayacağın hiçbir şey yok, kimin nerede ne zaman yardıma ihtiyacı olsa sen ordasın. Bu yüzden insanlar üzerinde adeta bir panzehir etkisi gösteriyorsun!

Akik!

Akik!

Sen hem çok sevimli hem de oldukça güvenilir birisin. Etrafında yakının olsun olmasın birinin yardıma ihtiyacı varsa dur durak bilmeden elinden geleni yaptığın için dostların her zaman onların yanında olacağını biliyor. Aynı zamanda oldukça maceraperest ve yetenekli bir kişiliğin var. Bu yönlerin ile girdiğin ortamlarda hemen dikkat çeksen de göz önünde olmayı pek sevmiyorsun. Çünkü gereksiz bir ilgi yerine, amaç edindiklerini başarmak ve bunların takdir edilmesi sana yetiyor. Çevrene karşı ise oldukça duyarlısın, hatta elinde sihirli bir değnek olsa tek yapmak isteyeceğin şey tüm dünyaya barış getirmek olurdu. Ne diyelim gerçekten senin gibisi az bulunur!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
518
414
103
30
22
16
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Damla Altunbaş

akik NERDEN BULUYOSUN YA NERDEN BİŞEY DİYYİMİ BENDEN AZ BULUNUYOMUŞ HABERİM YOK DSAD Sen hem çok sevimli hem de oldukça güvenilir birisin. Etrafında yakının ... Devamını Gör

Berkay Siyah

Opal! Sen hem çok yaratıcı hem de inanılmaz derece de enerjik birisin. Doğru bildiğinin ve hayallerinin peşinde gitmekten asla kaçınmıyor, karşılaştığın hiç... Devamını Gör

Aylin Kayhan

Siyah inci