Görüş Bildir
Haberler
Belhanda Transferinde Son Gelişme

Belhanda Transferinde Son Gelişme

Fatih
09.08.2014 - 23:33

Belhanda Transferinde Son Gelişme

Beşiktaş yönetimi, Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off Turu'na kalınmasının ardından orta saha oyuncusu transferinde son aşamaya geldi.

Siyah-Beyazlılar Dinamo Kievli Younes Belhanda’nın takıma dahil edilmesi için kesenin ağzını açmaya karar verdi.

NTV Spor’un haberine göre; Feyenoord’un geçilmesi ve Soma Turnuvası’nda Fenerbahçe ile Chelsea’ye karşı alınan galibiyetler Beşiktaş’ta yüzleri güldürürken, orta saha oyuncusu transferinde de son viraja girildi. Yönetim, Dinamo Kievli Younes Belhanda için kesenin ağzını açmaya karar verdi.

Beşiktaş, uzun süredir çaba harcadığı orta saha oyuncusu transferini en geç salı günü tamamlamayı hedefliyor. Siyah-Beyazlı yönetim, listenin ilk sırasında yer alan Younes Belhanda’nın bonservisi için 7 milyon euro’yu gözden çıkardı. Dinamo Kiev ile Faslı futbolcu için görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlılar, yaptığı son teklifin cevabını bekliyor.

Belhanda ile yollarını ayırma konusunda isteksiz olan Ukrayna ekibi, ilk olarak 13 milyon euro talep etmişti. Son iki haftadır süren pazarlıklar sonucu Beşiktaş, teklifini 7 milyon euro’ya kadar çıkardı. Dinamo Kiev’den gelecek cevaba göre rotasını çizecek olan yönetim, teklifin kabul edilmemesi durumunda bonservisi Fulham’da olan Bryan Ruiz’e yönelecek. Kosta Rikalı futbolcu ve İngiliz ekibi ile prensip anlaşması sağlayan Siyah-Beyazlılar, Belhanda veya Ruiz’i en geç salı gününe kadar kadrosuna katmayı planlıyor.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/08/09/belhand...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0