Görüş Bildir
Haberler
Bekir Bozdağ: 'Atatürk'ten Sonra En Büyük Reformlara İmza Atan AKP'dir'

Bekir Bozdağ: 'Atatürk'ten Sonra En Büyük Reformlara İmza Atan AKP'dir'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, '81 İl Kurum Ziyaretleri Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Bozdağ, 'Türkiye'de en büyük reformlara imza atan tek hükümet var, emin olun Atatürk'ten sonra AK Parti hükümetidir. Tek lider var, Atatürk'ten sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Genel Merkezi'nde İnsan Hakları Başkanlığı tarafından düzenlenen, '81 İl Kurum Ziyaretleri Değerlendirme Toplantısı'na katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AKP hükümetleri döneminde kadınlara yönelik yapılan düzenlemeleri ve kadına şiddetle mücadele kapsamındaki kanun değişikliklerini anlattı.

Atatürk ve Erdoğan kıyaslaması

Atatürk ve Erdoğan kıyaslaması

Bozdağ, 'Türk Ceza Kanunu'nda ve diğer hukuk mevzuatımız içerisinde kadınlarımızı kendi içinde ayıran kadın, karı, kız, bakire ve benzeri incitici pek çok kavram vardı. Bir bir bunları Türk hukukundan ayıkladık. Kadına sadece kadın diyen bir anlayışı biz sadece lafta değil icraatta ve yasalarda hayata geçirdik' dedi.

Konuşmasında en büyük reformlara imza atan tek hükümetin AKP olduğunu öne süren Bozdağ, 'Türkiye'de en büyük reformlara imza atan tek hükümet var, emin olun Atatürk'ten sonra AK Parti hükümetidir. Tek lider var, Atatürk'ten sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır' iddiasında bulundu.

Bozdağ'ın açıklaması şu şekilde:

Bozdağ'ın açıklaması şu şekilde:

'Çocuk hakları' diyenler, 'kadın hakları' diyenler, AK Parti'yi bu konuda eleştirenler dönüp de AK Parti gelene kadar 79 yıl bu ülkede uygulanan bu utanca, bu ayıba baksınlar. Biz bunu kaldırdık, şimdi böyle bir çocuğa ceza kanunu 'veledi zina' demiyor. Masum böyle birini öldüren, genç birini öldüren, yaşlı birini öldüren hiç fark etmez, öldüren eğer ailedense ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alıyor. Bu büyük bir reform değil mi? Zihniyet değişimi değil mi? Büyük adım ama çoğu kimsenin bundan haberi de yok.

Onun için bu noktalarda Türkiye'de en büyük reformlara imza atan tek hükümet var, emin olun Atatürk'ten sonra AK Parti hükümetidir. Tek lider var, Atatürk'ten sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
20
7
6
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Evet. Biri yaptı, diğeri bozdu. Gelecek nesiller sizi lanetle anacak.

Trabzonnn

Doğru ülkeyi bölecek ve saygınlığını yok edecek her türlü reformu yaptınız hakkınızı vermek lazım

Kuzey

Yaptığınız reformların halka ne faydası oldu tabi siz vatandaş olarak Arapları daha çok sahiplendiginiz için birde yalakalarınız onlar demirbaşınız