Görüş Bildir
Haberler
Bekçilik Sınav Sonuçları: 2020/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Sınav Sonucu Sorgulama…

Bekçilik Sınav Sonuçları: 2020/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Sınav Sonucu Sorgulama…

Son günlerin tartışılan mesleklerinin başında gelen bekçilerin girdiği sınav sonuçları açıklandı. Polis Akademisi Başkanlığı, 2020/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav sonuçlarının erişime açıldığını duyurdu. Sınav katılan bekçi adayları, e devlet ile giriş yapıp sonuçlarını öğrenebilecek. İşte bekçilik sınav sonucu sorgulama ekranı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği

2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği

Polis Akademisi tarafından sonuçları şu şekilde duyuruldu;

“2020/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Asıl adayların atama için gerekli olan belgelerle birlikte (gerekli belgeler planlama yapılan İl Emniyet Müdürlüğünden temin edilecektir) ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) iş günü içinde planlandığı İl Emniyet Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Yedek olarak belirlenen adaylara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak belirlenen adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Yedek olarak belirlenen adaylar planlama yapılması halinde planlandığı ildeki Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından sırası ile çağrılacaktır.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.”

BEKÇİLİK SINAVI SONUCU SORGULAMA

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın