Görüş Bildir
Haberler
Behemoth, Rusya`dan Kovuldu: Nergal`den Putin`e Ağır Sözler

Behemoth, Rusya`dan Kovuldu: Nergal`den Putin`e Ağır Sözler

Feyyaz Ustaer
20.12.2014 - 19:27 Son Güncelleme: 20.12.2014 - 20:16

Behemoth, Rusya`dan Kovuldu: Nergal`den Putin`e Ağır Sözler

Nergal, 5 yıl boyunca Rusya`ya girişlerinin yasaklanması üzerine Putin`in aptal olduğunu söyledi.

Behemoth, Rusya’daki konserleriyle ilgili birçok sorun yaşadı. 13 konser planlayan Behemoth, Rus hükümetinin baskısı nedeniyle sadece 4 tanesini gerçekleştirebildi.  Behemoth frontman’i Nergal, grubun Rusya’da önümüzdeki 5 yıl boyunca yasaklanması hakkında konuştu:

Planladığımız 13 konserden 4 tanesini gerçekleştirdik fakat etrafımızda sürekli polisler vardıve bizi durdurmaya çalışıyorlardı. Üstümüzde sürekli bir baskı hissettik. Ülkelerinden gitmemizi istiyorlardı. Biz de daha fazla dayanamayıp pes etmek zorunda kaldık, Polonya’ya döndük. Sonrasında da önümüzdeki 5 sene için Rusya’ya girişimiz yasaklandı.

Nergal bu problemlerle ilgili olarak konuşmaya devam ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i de es geçmedi:

Şu sıralar bu konuyla ilgili biraz daha mantıklı düşünebiliyorum, sakinleştim diyebilirim. Polonya’ya döndüğüm zamanki sinirim kalmadı. Sadece orada geçireceğimiz güzel zamanları düşünüyorum. Çünkü dürüst olmak gerekirse oradaki insanları seviyorum. Konserlerdeki seyirci kitlesi oldukça iyi. Rusları seviyorum, sadece ülkenin başında bir aptal olduğunu unutmamak lazım. Ona rağmen geri geleceğiz ve çok daha güzel konserlere, güzel anılara imza atacağız.”

Rusya’nın ilk vukuatı bu değil. Daha önce Marilyn Manson, Ortodoks protestocuların bombalı tehditleri yüzünden konserlerini iptal etmek zorunda kalmıştı. Aynı şekilde Cannibal Corpse da yine Ortodoks protestocular yüzünden Rusya’daki çok sayıda konserini iptal etmişti. Daha sonra ise Cannibal Corpse’un şarkı sözlerinin Rusya sınırları içinde dağıtılması yasaklanmıştı.

Kaynak: http://turkgitar.net/index.php/haberl...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın