Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Yabancı Dizilere Göre Bugün Nasıl Hissettiğini Söylüyoruz!

Beğendiğin Yabancı Dizilere Göre Bugün Nasıl Hissettiğini Söylüyoruz!

10 soruda toplam 60 yabancı diziden oluşan bir test hazırladık. Verdiğin cevaplara göre bugün nasıl hissettiğini söyleyeceğiz!

Hazırsan başlayalım! 🎬😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aç!

Aç!

Açlıktan ölecek gibisin neredeyse... Biri sana yiyecek bir şey uzatsa almama şansın yok. Bir buzdolabına falan bak belki kemirecek bir şeyler vardır. En kötü marketten çikolata al bir tane bastırır.

Sakin!

Sakin!

Şu an güvenli bölgende kafanı rahatlatmış bir durumdasın. Hayatın zorluklarını ya da yapman gerekenleri bir kenara bırakmış sakin bir gün geçiriyorsun. Mis gibi.

Sıkılmış!

Sıkılmış!

Doğruyu söylemek gerekirse şu an sadece vakti geçsin istiyorsun. Sıkılmış durumdasın ama zamanın göreceliğinde olduğu gibi ne kadar hızlı geçsin istersen o kadar yavaşlayacak zaman bunu unutma. Onedio testlerini çözmeye devam edersen kesinlikle hızlı geçeceğini söyleyebiliriz :)

Stresli!

Stresli!

Yani tam sebebini buradan bilmemiz çok zor ama biraz kapana kısılmış hissediyorsun gibi :/ Derin nefes alıp, sakin müzikler dinlemeyi dene. Kendini bu kadar sıkma, rahatla biraz...

Gayet iyi!

Gayet iyi!

Valla şu an gayet iyisin, insanlara yaşam enerjisi aşılıyorsun. Keyfin yerinde ve pozitifsin biz de buna sevinmekten bir şey yapamayız Allah bozmasın.

Yorgun!

Yorgun!

Şu an 5 dakika uzansam sorusunu kendine sorarsan evet cevabını almaman işten bile değil! Bir bardak çay al ve hayatından birkaç dakikayı uzanmaya kurban et. İyi gelecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
61
37
21
9
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa Karakoç

Aç! evet açım şimdi mutfağa gidip yemek yiyim...

tontikke

Aç oğlu aç

Batuhan Ünal

herkese aç mı çıktı