Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Filmlere Göre Hangi Dönemin İnsanısın?

Beğendiğin Filmlere Göre Hangi Dönemin İnsanısın?

Sevdiğimiz filmler az çok bizim hangi dönem insanı olduğumuza ışık tutabilir. Peki sen hangi dönemlere ait olduğunu merak ediyor musun?

Hazırsan teste hemen başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

2#

3#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

7#

8#

9#

10#

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen 1800'lü Yılların Hep Önde Olan İnsanısın!

Beğendiğin filmlere göre sen tam bir 1800'lü yılların insanısın. Hayatla daima bir mücadele halindesin. Karşına çıkan zorluklarla pes etmeden savaşıyor ve mücadele etmenin deyim yerindeyse hakkını sonuna kadar veriyorsun. Cesur oluşun sayesinde insanlar sana gıptayla bakıyorlar. Yaptığın her işe kendini adıyor ve bitirmeden asla vazgeçmiyorsun. Kendine has prensiplerin ve ahlak anlayışın var. Bu sayede hayat senin için bir oyun değil de daha çok düzgün bir çizgide yaşanması gereken bir yolculuk. Bu yolculukta ister yalnız ol ister yanında sevdiklerin; daima kararlısın. Sorumluluk alma hissin o kadar gelişmiş ki hep lider konumundasın. Üstelik yeni şeyler öğrenmeye de bir o kadar açıksın. Anlayacağın sen tam bir öncü insansın.

Sen 1900'lü Yılların O Neşe Dolu İnsanısın!

Beğendiğin filmlere göre sen tam 1900'lü yıllarda yaşayabilecek potansiyele sahip bir insansın. Cıvıl cıvıl ve hareketli bir hayatın var. Eğlenmekten, hayattan zevk almaktan ve daima iyi işler yapmaktan geri durmuyorsun. Hayata bakış açın pozitif ve barışçıl. Başına bu hayatta çok kötü şeyler gelmiş olabilir. Ne kadar kötü olayla karşılaşırsan karşılaş bunlar seni asla yıldırmaz. Sen daima hayatın iyi yönleriyle de kusursuz bir şekilde yaşanabileceğine inanıyorsun. Bu özelliklerin çıktığın hayat yolculuğunda seni daha huzurlu yapıyor; hayattan keyif almanı sağlıyor. Kariyer, para bu tür şeyler senin için önemli olabilir ama asıl önemli olan şey hayatı layığıyla yaşamak... Ee sen de bunun hakkını vermeye ant içmişsin sanki... Hangi yılda doğduysan bu deli ruhunu asla kaybetme!

Sen 2000'li Yılların Kendinden Ödün Vermeyen İnsanısın!

Beğendiğin filmlere göre sen tam tamına 2000'li yılların insanısın. Başına buyruk, yapmak istediğinden asla vazgeçmeyen, hayatta sadece kendine öncelik verdiğin halinle yaşayan birisin. Modern hayatın zorluklarından en çok sen yıpranıyor, geçmişin verdiği acılardan en çok sen zarar görüyor olabilirsin. Ama sende her şeyin üstesinden gelebilecek bir potansiyel hep var. Kendine duyduğun inanç ve özgüvenle hayatı dolu dolu yaşamanın ne demek olduğunu kavramış birisin. Bilinçli bir yaşam sürmenin önemini ve farkındalığın ne kadar ihtiyaç olduğunu anlamanla hayat senin için nefes alıp vermekten ibaret değil. Aksine dersine iyi çalışıp geçmen gereken bir sınav. Ve sen de bu sınavı vermek için daima kendinle ilgilenmen gerektiğini biliyorsun. Sonuç olarak sen geçmişiyle yaşayan bir savaşçısın. Mücadeleni asla bırakma!

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
15
7
5
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Sen 2000'li Yılların Kendinden Ödün Vermeyen İnsanısın!

Nurcan Güneri

Sen 1900'lü Yılların O Neşe Dolu İnsanısın!

Zafer Unlu

Sen 1900'lü Yılların O Neşe Dolu İnsanısın!