Görüş Bildir
Haberler
Bedduada Zirvelere Oynayan Akılalmaz Bir Şarkı: Küçük İbo'dan Helvanı Yerim İnşallah Senin

Bedduada Zirvelere Oynayan Akılalmaz Bir Şarkı: Küçük İbo'dan Helvanı Yerim İnşallah Senin

Dale Cooper
22.02.2017 - 15:39

Bu ülke neler gördü diye dönüp geriye baktığımızda bizi bekleyen ne çok şey var! Bu ülke hakikaten çok fena şeyler gördü. Onlardan biri Küçük İbo'nun sesinden, bedduanın kitabını yazmış nadide bir eser: Helvanı Yerim İnşallah Senin

Karşısındaki kişinin helvasını yemek isteyecek kadar ne yaşamış olabilir Küçük İbo diye soruyorsunuz, biliyoruz. 

Cevabı burada! 👇🏻

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Klip büyük havuzlu bir evde çalışanın perdeleri açmasıyla başlıyor. Ve yatakta bir hanımefendi görülüyor. Elbette akıllara ilk gelen herhalde zengin kız-fakir oğlan meselesi...

2. Hanımefendi hummalı bir şekilde kıyafet seçerken Küçük İbo'nun olduğu tahmin edilen bir valiz uzaklardan geliyor. Küçük İbo evine dönüyordur da hanımefendi ona hazırlanıyordur belki de.

Neler olacak heyecanla bekliyoruz...

3. Hanımefendi kendi çapında takılırken uzun bir yolda Küçük İbo, başka bir yoldaysa motorlu bir beyfendi görülüyor. Evet! Bu bir ihanet hikâyesi.

4. Küçük İbo'yla motorcu bey eve eş zamanlı varıyorlar. Ama şimdi Küçük İbo'nun da konumu tartışmalı... Evde çalışıyor mu? Evin sahibi mi?

Sahibiyse niye önce hanımefendiye değil de aşçıya falan sarılıyor? Acaba hanımefendiyle arasında ilişkinin boyutu ne? Bunlar hep merak konusu.

5. Motorcu beyin hanımefendi için geldiği aşikâr zaten. Çiçekli böcekli romantik dakikalar yaşıyorlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O dakikalarda Küçük İbo'nun elf gözleri hanımefendiyle motorcu beyi temas halinde görüyor! Belli ki burada işler çığrından çıkıp hanımefendinin helvasını yemek istemeye kadar varacak.

Şimdi bu nasıl bir mozaiktir onu da anlamış değiliz? Küçük İbo'nun karşısına niçin motorcu beyi koyuyorsunuz? Koyun şöyle dümdüz bir adam, bu denli rekabetin sebebi nedir krdşm...

7. Motorcu beyin ardından hanımefendi çiçeğini koklayadursun; Küçük İbo helva yeme konusundaki hain planlarını düşünmeye başlıyor.

8. Küçük İbo bu durur mu, hemen yüzleşmeye iniyor. Belli ki gerçekten ihanet söz konusu! Hanımefendideki erkek yelpazesi de takdire şayan. 👏🏻

Hanımefendi ne diyeceğini bilemeyip 'Aşkığııım valla aramızda bir şey yok, sadece çiçek verdi onu kokluyordum' der gibi tavırlar takınıyor. Ama Küçük İbo yemez işte, bir kere ihaneti gördü, aklına sonunda afiyetle helva yiyeceği hain planlar düştü...

9. Bu noktada sözleyebiliriz ki KATİL UŞAK sayın Onedioseverler! Hanımefendi ve Küçük İbo arasında derin bir tartışma koparken bu ihanete yeni bir isim dahil oluyor!

Demek Küçük İbo'nun şarkıda dediği 'Derlerdi inanmazdım' kısmındaki diyen kişi hizmetçi hanım!

10. Küçük İbo nasıl bir intikam ateşiyle yanıp tutuşuyorsa daha plana başlamadan helva malzemelerini alıp aşçıya getiriyor. Yani henüz sevinmek için fazla erken değil mi sence de Küçük İbocum??!!1!!

Kafaya koymuş, bitirecek bu işi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hanımefendi havuzda başına geleceklerden habersiz yüzürken Küçük İbo ve hizmetçi hanım pusu kurup sinsi planlarına başlıyorlar. Hadi gazabınız mübarek olsun!

12. Belli ki ilk plan hanımefendinin yatağına oyuncak fare koyup onu korkutarak yüreğine indirmeye çalışmak olmuş. Gerçekten o kadar yaratıcı ki bu fikir nereden akıllarına geldi inanamıyoruz! 😱

Gözlerden kaçması imkansız olan diğer bir şeyse Küçük İbo'nun adeta bir küçük İbrahim Tatlıses oluşu! O kıyafet, o duruş, o tavırlar! Ancak bu kadar olurdu.

13. Oyuncak fare planı gereken sonucu vermeyince roket takımı yeni bir plan geliştirip limonatanın içine artık şap mı, hap mı ne idüğü belirsiz bir şeyler koyuyorlar...

YA BU KADAR DAHİYANE VE YARATICI FİKİRLER AKILLARINA NEREDEN GELİYOR HİÇ ANLAM VEREMİYORUZ! HANIMEFENDİNİN İŞİ BU KEZ BİTECEK!

14. Artık anlıyoruz ki hain plan üzerinize afiyet hanımefendinin midesini bozup hizmetçi hanımın motorcu beyi baştan çıkarmasaymış! Dev bir intikam planı, dev bir başyapıt değilse nedir?

15. Küçük İbo'nun kıvrak zekası ve helva tutkusu kendisine büyük aşkını geri getirdi! Böyle bir eser ve bu kadar saykodinamik bir klip için kendisine minnettarız. 👏🏻

Ama demeden olmaz, sen helvanı yersin adamı ayarttırırsın ama o hanımefendi yuvadan bir kere uçtu! Yarın öbür gün yine başka çiçekler koklar sevgili Küçük İbo, bizden demesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Küçük İbo'dan HelvanI Yerim İnşallah Senin

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
16
9
7
6
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fafatara

ahahahhaa :D yine çok iyiydi ya neler görmüş geçirmişiz be dedirtti.