Görüş Bildir
Haberler
Beceriksiz Olduğunu Düşünenleri Bile Mutfakta Bir Şef Yapacak 12 Yardımcı Ürün

etiket Beceriksiz Olduğunu Düşünenleri Bile Mutfakta Bir Şef Yapacak 12 Yardımcı Ürün

Jungie
10.03.2021 - 11:59 Son Güncelleme: 10.03.2021 - 18:07

Deniyorsun deniyorsun ama yine de başarılı olamıyorsun. Üzülme, bu ürünler sayesinde tüm misafirlerini şaşırtabilirsin.

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğini umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yoğurt yapma makinesi

1. Yoğurt yapma makinesi

Hepimiz farkındayız ki ev yapımı yoğurdun yerini hiçbir şey tutmuyor. Ancak kimimiz üşengeçlikten kimimiz de bir türlü yoğurdu tutturamadığı için hazır yoğurtlar tüketiyor. Tat farkını geçtim ev yapımı yoğurtlar bir de sindirim sistemimiz için çok faydalı.

Bu yoğurt yapma makinası ise 'ya tutarsa' olasılığını ortadan kaldırıyor :)

Sen de taş gibi lezzetli yoğurtlar yapmak istersen ürüne buradan ulaşabilirsin.

Diğer memnuniyeti yüksek olanları da incelemelisin.

2. Tereyağı-Ayran-Yayık yapma makinesi

2. Tereyağı-Ayran-Yayık yapma makinesi

Tereyağı fiyatlarının uçtuğu bu zamanlarda kendiniz yaparak hem içeriğini bildiğiniz hem de lezzetli tereyağı yapmak elinizde. Üstelik bir kullanıcı demiş ki: 'Harika evde yaptığımız yoğurtların kaymağını değerlendiriyoruz. Artık tereyağı almıyorum.' Mesela yoğurt yapma makinası da kullanıyorsan kaymağını bu şekilde kullanmak çok mantıklı gerçekten.

Satın almak için tıkla!

Liste ise burada.

3. Pilav yapma makinesi

3. Pilav yapma makinesi

Gelelim el lezzeti ve yemek marifeti testinin gösterildiği bir numaralı örnek olan pilavlara.. Benim gibi yıllardır yapıp hala ayarını canım tutturamayanlar için bunu da düşünmüşler..

Bu pilav yapma makinası sayesinde tek tek ayrılan çok lezzetli pilavlar yapabilirsin. Bunu üreten kişilere buradan teşekkürlerimi iletiyorum..

Ürünün linki burada

Daha uygun fiyatlısını da bırakıyorum.

4. Dondurma yapma makinesi

4. Dondurma yapma makinesi

Her şeyin doğalı makbul. Dolayısıyla yediğimiz dondurmaları bile taze meyve içerikli yemek istiyoruz. Bunun için ise bir dondurmacı aramana gerek yok. İstediğin malzemeleri ekleyerek hem aroma çeşitlerini isteğine göre genişletebilirsin, hem de sağlıklı dondurmalar yemiş olursun!

Satın almak için buraya veya şuraya tıkla!

5. Lahmacun-Pizza yapma makinesi

5. Lahmacun-Pizza yapma makinesi

Lahmacun kırmızı çizgimizdir.. Birkaç kez evde lahmacun ve pizza yapmayı denemiş biri olarak fırında da tavada da tam o hissi yakalayamamıştım. Bu ürünün yorumlarına baktığımda ise memnuniyetinin çok yüksek olduğunu gördüm.

Hatta bir kullanıcı şöyle demiş: 'Eski bir pizzacı ustası olarak benim notum 10puan.mutfağımızın gözdesi oldu valla. Lahmacun pizza ve közlemede harika iş çıkarttı. Ben çok beğendim. Gerçekten tavsiye ederim. Sadece pizza ve lahmacunda yarı pişme süresi sonunda alt ısıtıcıyı kapatın..'

Denemek istersen ürüne buradan ulaşabilirsin.

Veya buradan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mısır patlatma makinesi

6. Mısır patlatma makinesi

Bir gün yedin mi her gün yapmak istediğimiz bağımlılık yaratan o patlamış mısırlar... Kaç tencere dibi yaktım bunun için sayamadım. Evet mısır patlatmayı beceremeyenler de vardır arkadaşlar lütfen linçlemeyelim...

Film ve mısır keyfi yapmayı çok sevenlerdensen bu ürün tam senlik bence! Satın almak için buraya

Tüm mısır patlatma makinelerini de ekledim.

7. Yaprak sarma makinesi

7. Yaprak sarma makinesi

Tokatlıların ihtiyaç duymadığı yeteneksizlerin ise çok işine yarayan bu makine serçe parmağı gibi yapraklar sarmamızı sağlıyor. Başta mekanizmayı çözmek zor gibi gelse de çözdükten sonra tık tık sarmaya başlıyorsunuz.

Amacımız biraz da yemesi birkaç dakika süren bu yemeği yapmanın çok uzun sürmemesi.

Satın almak istersen şuraya bıraktım. Tümü burada.

8. Krep ve gözleme makinesi

8. Krep ve gözleme makinesi

Bu ürünü aşırı pratik buluyorum. Kullanımı şöyle ki; krep harcımızı hazırladıktan sonra elektrikli makinayı ısıtıp baş aşağı çevirerek krep sosumuza adeta bandırıyoruz. Böylece yalnızca gerekli miktarı almış olarak eşit boylarda kusursuz krepler elde etmiş oluyoruz. 

Pratikliğine bayılacağın bu ürünü almak istersen buraya bakabilirsin. Diğer krep makinelerini de incelemek istersen hepsi burada.

9. Ekmek yapma makinesi

9. Ekmek yapma makinesi

Koskoca pandemi dönemi geçti ve geçiyor, herkes ekmek yapmayı öğrendi ama sende hala tık yok.. Evet biliyorum bu hissi. Ama artık bir ekmek makinesi almanın zamanı geldi. Evde ekmek yapmanın en güzel yanı bence çeşit çeşit lezzetler ekleyebilmek; zeytinli, çekirdekli, cevizli hangi malzemeyi istersen çok güzel lezzetler çıkarabilirsin ortaya.

Böyle bir düşüncen varsa hemen kap bir tane!

Tüm ekmek yapma makinelerini de incelemelisin.

10. Tarhana çekme-öğütücü-değirmen makinesi

10. Tarhana çekme-öğütücü-değirmen makinesi

Canımız analarımızın bizim odalarımızda yere boylu boyunca serdiği, kuruyana kadar evin buram buram koktuğu tarhanaya gelelim. Hazırları gerçekten çok tatsız oluyor bunların, ne tadı aldığımızı bile anlayamıyoruz. Bu makine sayesinde tarhanayı çekme işleminden kurtulmuş oluyoruz. Gerek kendinize gerek annenize bu ürünü alabilirsiniz. Bunun için buraya tıklaman yeterli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Erişte makarna yapma-kesme makinesi

11. Erişte makarna yapma-kesme makinesi

En takdir ettiğim insanlar makarnasını kendi yapanlar olabilir. Yapan birini gördüğümde şef muamelesi yapıyorum hemen ona. Ben hala 1 liralık tatsız makarnalardan yiyorum çünkü. 

Tam göz boyamalık bu makarnalardan kendin yapıp arkadaşlarını şaşırtmak istersen bu makinelerden bir tane edin! Almak için tıkla!

12. Bisküvi-kurabiye yapma makinesi

12. Bisküvi-kurabiye yapma makinesi

Şekil verme becerisi olmayanlar bu ürünü tercih edebilir. Çocuğunuz varsa onunla birlikte yapmak da çok eğlenceli olacaktır. Yapacağınız tek şey hamuru silindirin içine yerleştirip istediğiniz bisküvi şeklini seçmek.

Bu ürüne buradan ulaşabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
8
8
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın