Görüş Bildir
Haberler
Bebek Sahibi Olmak İsteyenler İçin Tavsiyeler

Bebek Sahibi Olmak İsteyenler İçin Tavsiyeler

Emre Erdem Ünver
08.07.2014 - 02:06 Son Güncelleme: 08.07.2014 - 02:34

Bebek Sahibi Olmak İsteyenler İçin Tavsiyeler

Bebek sahibi olmak istiyorsunuz ama nelere dikkat edeceğinizi, nasıl formunuzu koruyacağınızı tam olarak bilmiyorsanız ve şimdi bu yazıyı okumaya başladıysanız sevinmelisiniz çünkü tam sizin durumunuz için kısa ve özel tavsiyeler içeren bir yazıyı okuyorsunuz.

Bebek sahibi olmayı istemek çoğu bayanı hem tereddüte düşürür hemde duygusal yönden baskı uygular. Ve bu durumdan dolayı nelere dikkat edeceğini, neler yapması gerektiğini tam olarak bilmeyebilir çoğu bayan.

İşte tereddüt eden, duygusal baskı durumunu yaşayan, neler yapacağını bilmeyen Bayanlar için özel ve kısa tavsiyeler :

1- Stresi Azaltmak,Stressiz Olmak Önemlidir.

Evet Bebek sahibi olmak isteyen tüm bayanlar strese kapılır ve bu durumda bayanların yumurta hücresini üretmesini engelliyor. O yüzden stressiz olmak,stresi azaltmak, rahatlamak çok önemlidir. Stres yapmanıza hiç gerek yok. İnanın ve rahatlayın. Rahatladığınız zaman vücudunuz daha çok yumurta hücresi üretir ve bebek sahibi olmanız çok daha kolaylaşır.

2.Bebek Sahibi Olmak İçin Doğal Yolları Deneyin.

Eğer eşinizle çocuk sahibi olmak için çok uğraytıysanız ama hamile kalamadıysanız hemen doktora gitmelisiniz çünkü kısırlık olabilir. Doktora gitmeden önce bitkisel tedavi yöntemleri uygulayabilirsiniz. Bazı faydalı jeller vardır bu jeller ile yumurta ve sperm hücreleri güçlenir. O jelleri ve bitkisel tedavi yöntemlerini uzun bir süre kullanmanıza rağmen hala bir sonuç alamadıysanız, başka hiç bir yöntem,uygulama denemeyip doktora gitmelisiniz. Eğer kısırlık çıkarsa sakına üzülmeyin,kendinizi ya da eşinizi strese sokmayın çünkü artık bilim ve tıp çok gelişmiştir. Tüp bebek yöntemi ile yada doktorunuzun önerdiği farklı bilimsel yöntemler ile bebek sahibi olabilirsiniz.

3- Kilonuzu Korumalısınız,Çok Kilo Almamalısınız.

Evet, hamilelikte vücut zaten...

Devamı İçin : http://www.saglikhatti.info/bebek-sahibi-olmak-isteyenler-icin-tavsiyeler/

Kaynak: http://www.saglikhatti.info/bebek-sah...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın