Görüş Bildir
Haberler
Bebek Sahibi Olan Ailelerin En Çok İhtiyaç Duyacağı Ürünler

etiket Bebek Sahibi Olan Ailelerin En Çok İhtiyaç Duyacağı Ürünler

Ezgi Bulut
02.08.2021 - 18:00

Yeni bebek sahibi olmuş ya da olacak ailelerin büyük telaşlarından birisi de çocukları için gerekli olan tüm malzemeleri eksiksiz şekilde tamamlamak. Özellikle bebek doğmadan önce, gerek beslenme gerek gelişimi açısından yardım ürünler oldukça önemli. Bebekler için en büyük ihtiyaç sevgi olsa da hayatınızı kolaylaştıracak ürünleri sizler için derledik.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beşik

1. Beşik

Sağlıklı bir uyku, bebekler için çok çok önemli. Tabii anne için de. Yanı başınızda duran, Kiwi Toggy sallanır bebek beşiği oldukça portatif.

Farklı model beşiklere buradan ulaşabilirsiniz.

2. Bebek telsizi

Bebeğiniz ile farklı odalarda kalıyorsanız ya da o mışıl mışıl uyurken siz mutfakta iseniz Weewell dijital telsiz tam size göre. Üstelik artık kameralı olanları da var. Hem gözünüz hem kulağınız bebeğinizde olabilir.

Farklı model telsizlere buradan ulaşabilirsiniz

3. Ana kucağı

3. Ana kucağı

Üçüncü aydan sonra rahatlıkla kullanabileceğiniz Tiny Love ana kucağı, bebeğinizin konforu düşünülerek rahat etmesi için tasarlanan hem vakit geçirmek hem de taşımak amacıyla kullanılmak

Oyuncaklı, müzikli, titreşimli birçok farklı ana kucağı modeline buradan ulaşabilirsiniz.

4. Kanguru

4. Kanguru

Bebeğinizle dışarıda vakit geçirmeniz gerekiyorsa kullanabileceğiniz en rahat ürünlerden birisi de BabyBjörn Kanguru. Hem hareketlerini kolaylıkla görebilir hem de ikiniz için de rahat bir yolculuk geçirebilirsiniz.

Farklı kanguru ve portbebe ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

5. Bebek arabası

Bebeğiniz artık büyüdü ve kucağınıza sığmıyorsa bebek arabası şart! Baby & Plus Pro bebek arabasıyla çocuğunuz çok tatlı bir yolculuk yaparken onun rahatını bozmadan, yerinden bile kaldıramadan puset olarak da kullanabilirsiniz. 

Farklı bebek arabası modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Oto koltuğu

6. Oto koltuğu

Araba demişken, otomobillerde bebek koltuğu artık olmazsa olmaz. Baby2Go çocuk oto koltuğu güvenli bir yolculuk için ideal.

Diğer modellere buradan ulaşabilirsiniz.

7. Yürüteç

İlk adımlardan önce biraz yardımdan kimseye zarar gelmez. Sunny Baby sallanır müzikli yürüteç, oyuncaklı ve müzikli olması açısından eğlenceli olduğu kadar çocuğunuzun hem gelişimi için de oldukça faydalı.

Farklı model yürüteçlere buradan ulaşabilirsiniz.

8. Göğüs pompası

8. Göğüs pompası

Anne sütünün çocuk gelişimindeki yeri yadsınamaz. Ancak maalesef bazı durumlarda her anne, sütünü çocuğuna ulaştıramayabiliyor. Bu yüzden göğüs pompası sayesinde sütünüzü bebeğiniz için depo edebilirsiniz. Vakumun ağzını her kullanımdan sonra sıcak su ile temiz tutmayı unutmayın.

Farklı göğüs pompası modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

9. Biberon

Bebeklerin en sevdiği ve en zor vazgeçtiği şey biberon olsa gerek. Süt, su ya da diğer içecekler için farklı biberonlar tercih etmekte fayda var. Tabii basit plastiklerden de uzak durmak. Philips Avent natural cam biberon işlenmemiş ham maddeden üretilmiştir. Sonuçta bebeğinizin sağlığı her şeyden önemli.

Farklı biberon ve emzik modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

10. Mama sandalyesi

10. Mama sandalyesi

Beslenmeye geçmişken mama sandalyesinde uyuyan bebekler oldukça tatlı olsalar da hem rahat etmeleri için hem de yemelerine kolaylık sağlaması için Babyjem Icon mama sandalyesi tam size göre.

Diğer sandalye modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yeni doğan kıyafetler

11. Yeni doğan kıyafetler

Gün geçtikçe farklı farklı desenlerde bebek kıyafetleri üretiliyor. Evet bebekler hızlı büyüse de her yaşları çok güzel. O yüzden çeşit çeşit giysiler alabilirsiniz. OULABİMİR bebek fil kostümü çok tatlı değil mi?

Birçok farklı bebek kıyafetine buradan ulaşabilirsiniz.

12. Eğitici oyuncaklar

12. Eğitici oyuncaklar

Oyuncaklar her çocuk için en yakın dostlar. Ancak oyuncakları seçerken gelişimlerine katkı sağlayacak eğitici tarzdaki ürünleri seçerseniz çok daha faydalı olacaktır. Diytoy zeka gelişim hafıza kartları, bebeğinizin öğreneceği ilk sözcükler için oldukça yararlı.

Farklı oyuncaklara buradan ulaşabilirsiniz.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın