Görüş Bildir
Haberler
Bebek Fotoğrafı Nasıl Çekilir?

Bebek Fotoğrafı Nasıl Çekilir?

Ayberk Medya
25.06.2014 - 14:52 Son Güncelleme: 25.06.2014 - 16:51

Bebek Fotoğrafı Nasıl Çekilir?

Yeni Doğmuş Bebekleri Fotoğraflamak

Şimdiye kadar muhtemelen bebek fotoğrafı çekmenin zor olduğunu duymuşsunuzdur. Bu doğru olabilir, ancak yeni d oğmuş bebek lerin genellikle önemli bir avantajı olur sürekli uyurlar.

Evet, yeni doğan bebekler günlerinin büyük kısmını uyuyarak geçirir, bu sayede harika fotoğraflarını çekmek zannettiğinizden daha kolaydır ancak onları doğru ortama yerleştirmelisiniz, aksi takdirde fotoğraflara bakan herkes “Hay Allah, keşke bebek uyuyor olmasaymış gibi bir şeyler diyecektir. Genellikle insanlar bebeklerin fotoğraflarda cin gibi ayık ve gülümser halde olmasından hoşlanır ama bebekle annenin ( ya da babanın ) sessiz bir anı paylaştıkları, son derece popüler olan bir yeni doğan fotoğrafı tarzı vardır, üstelik bu tarz gerçekten dokunaklı bir portre için de iyi bir sahne teşkil eder.

Ben bunu ilk elden, David Ziser ( dünya çapında ünlü düğün ve portre fotoğrafçısı ) bütün bir akşamını yeni doğan kızım Kira’nın fotoğraflarını çektiğinde yaşadım.Tamam, David çok büyük bir avantaja sahipti çünkü kızım bütün dünyadaki en tatlı küçük bebekti ama, o da şansı kendi lehine basit ama son derece etkin bir teknik kullanarak döndürdü eşime de bana da uzun kollu ve siyah balıkçı yaka kazaklar giydirdi.

Sonra eşim Kira ‘yı kollarında tutarken fotoğraflarını çekti (sonra sıra bana da geldi). David çok sıkı kadrajla (yaklaşarak) çekim yaptığından, sonuçta gördüğünüz şey annesinin (ve babasının) kollarında huzur içinde dinlenen şirin bir bebek oldu. Difüzörlü bir flaş ya da yandaki bir pencereden gelen, yumuşak doğal ışığı da kullanabilirsiniz.

bebek fotoğraf çekimi,bebek fotoğrafçılığı,bebek fotoğrafçısı,bebek fotoğrafı çekmek,bebek fotoğrafları,

Doğum Fotoğrafı Nasıl Çekilir?,Bebek Fotoğrafı Nasıl Çekilir,Doğum fotoğrafçısı doğum sonrası çekimi nasıl yapar,Yenidoğan fotoğrafları nasıl çekilir,Çocuk Fotoğrafı Nasıl Çekilir,doğum fotoğrafçısı nasıl olunur

Kaynak: http://www.medyablog.net/bebek-fotogr...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın