Görüş Bildir
Haberler
Bayramda Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı? Ramazan Bayramı Ne Zaman Başlayacak?

Bayramda Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı? Ramazan Bayramı Ne Zaman Başlayacak?

Türkiye’de koronavirüs yasaklarının kapsamı genişletilmiş durumda. Geçtiğimiz hafta başında yapılan Kabine toplantısıyla birlikte, hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri değişirken, kafe ve restoranlar da kapanmıştı. Vatandaşlar, sokağa çıkma yasağının Ramazan Bayramı’nda da olup olmayacağını merak ediyor. 3 gün süren Ramazan Bayramı 2021 yılında 13 Mayıs’ta başlayacak. Peki, bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı? İşte Ramazan Bayramı ile ilgili son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün?

Ramazan Bayramı Ne Zaman, Hangi Gün?

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın paylaşıma göre; 2021 yılı Ramazan Ayı, 13 Nisan’da başladı. 2021 Ramazan Ayı ilk orucu 13 Nisan’da tutuldu. Bir ay sürecek Ramazan Ayı, 12 Mayıs’ta son bulacak. 13 Mayıs Perşembe Ramazan Bayramı’nın 1. günü olacak. 15 Mayıs Cumartesi ise Ramazan Bayramının son günü olacak.

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağı henüz açıklanmadı. Ancak 12 Mayıs Çarşamba (Arefe günü) yarım gün, 13-14-15 bayramlar günleri ve 16 Mayıs Pazar günü tatil olması bekleniyor.

Bayramda 4 Gün Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Bayramda 4 Gün Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı günlük koronavirüs verilerine göre 20 Nisan tarihinde 55 bin 149 yeni vaka tespit edildi. Vaka sayılarının rekor kırmasıyla birlikte yasakların da tekrardan sıkılaşacağı biliniyor. Bayramda sokağa çıkma yasağının olacağı henüz açıklanmadı ancak uzmanlar bayramda teması önlemek için yasak olması gerektiği konusunda hemfikir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın