Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe'den Sürprize İzin Yok!

Fenerbahçe'den Sürprize İzin Yok!

Batuhan
16.12.2014 - 12:54 Son Güncelleme: 16.12.2014 - 16:16

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu maçında Fenerbaçe Bayburt Grup Özel İdare'ye konuk oldu.

Bayburt'un bir penaltı kaçırdığı karşılaşma 3-1'lik Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi. Fenerbahçe maça çok hızlı bir başlangıç yaptı. Karşılaşmanın hemen başında Webo fileleri havalandırdı ve skoru 1-0 yaptı.

Golden sonra da ataklarını sürdüren Fenerbahçe 34. dakikada Webo'yla 2. golü buldu. 2. golden sonra ise Bayburt Fenerbahçe kalesinde etkili oldu. İlk yarı bitene kadar 2 penaltı vuruşu kazanan ev sahibi ekipte kaptan Kazım Şeker ilk penaltıyı gole çeviremedi ama 2. penaltıyı filelerle buluşturunca skor 2-1'e geldi.

2-1'den sonra başka gol olmadı ve takımlar soyunma odalarına 2-1'lik skorla gittiler. 2. yarında ise daha temkinli bir futbol vardı. 65. dakikada Diego'nun asistinde topu ağlara gönderen Mehmet Topuz farkı 2'ye çıkardı. Golün pasını veren Diego Ribas Fenerbahçe formasıyla ilk asistini yaparken, kariyerinin de 100. asistine imza attı.

3-1'den sonra iki takım pozisyonlar bulsa da maçta başka gol olmadı ve Fenerbahçe maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu galibiyetin ardından gruptaki 2. maçlar sonrasında Fenerbahçe puanını 3'e yükseltirken, Bayburt Grup Özel İdare 0 puanda kaldı.

Ligtv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/bayburt...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bayburt'tan F.Bahçe'ye Olay Gönderme

Bayburt'tan F.Bahçe'ye Olay Gönderme

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bayburt Grup Özel İdare ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası karşılaşmasında tribünlerde renkli görüntüler vardı.

KuruKafalar taraftar grubu, hazırladıkları koreografi ile Fenerbahçeli taraftarların 15 Nisan 2012 tarihindeki Trabzonspor maçında hazırladığı ancak ipleri kopunca yere düşen başarısız koreografiye gönderme yaptı. Kısa süre içerisinde paylaşım rekorları kıran koreografi, sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/12/16/bayburt...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0