Görüş Bildir
Haberler
Baştan Yaratılan Salondan İlham Alın

Baştan Yaratılan Salondan İlham Alın

Filli Boya
15.04.2015 - 01:35 Son Güncelleme: 20.04.2015 - 00:35

Farklı ve modern tarzda bir salon özlemi çekiyorsanız doğru yerdesiniz. Fazla masraf yapmadan, küçük dokunuşlarla siz de salonunuzu baştan yaratabilirsiniz. Gelin, bir salonun inanılmaz değişimine birlikte  bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Değişimden önce salona bir göz atalım. Krem rengi koltuk, beyaz duvarlarda kaybolmuş. Vazo ve duvardaki tablo sıkıcı görünümü değiştirmeye yetmiyor.

İlk adım duvarların rengini değiştirmek olmalı. Siz de işe duvarlarınızı açık mavi gibi canlı bir renge boyayarak başlayabilirsiniz. Açık ama canlı renkler dekorasyon sürecinizi kolaylaştırır. Mavinin en popüler tonlarına  ipeksi mat dokusu ile Filli Boya Alpinasilan ürünü  Filli Boya Coloration 2015-2016 renk koleksiyonundan ulaşabilirsiniz.

Düz ve açık renkte bir koltuğa yerleştireceğiniz renkli yastıklar salonunuzu değiştirmek için küçük ama oldukça faydalı bir oyun. Duvar ve mobilyaların fazla sade olduğunu düşünürseniz renkli perdelerden yardım alabilirsiniz.

Duvar renginin tonlarında seçeceğiniz bir halı salonunuzda sıcak bir atmosfer yakalamanıza yardım eder. Fazla renkli bir halı salonunuzu kalabalık ve sıkıcı gösterebilir. 

Eski moda bir tablo yerine daha iddialı bir aksesuar duvarlarınızı süsleyebilir. Minimalist çizgilerdeki bir saat tablolardan daha modern bir ortam yaratacaktır.

Koltuk ve perdelerinizin desenli olmasını isterseniz düz renklerde aksesuarlar kullanabilirsiniz. Bej, gri ve krem gibi geçiş renkleri kalabalık görünümü yumuşatır. 

Salonunuzda farklı yaşam alanları elde edebilirsiniz. Modern sandalyeler veya tek kişilik koltuk grupları  salona farklı bir hava katmak için ideal.

Filli Boya Alpinasilan

http://www.filliboya.com/urun/alpinasilan.html

Filli Boya Coloration 2015-2016

http://www.filliboya.com/trendler.html

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın