Görüş Bildir
Haberler
TV
Baskılar Bizi Yıldıramaz! Game of Thrones İzlemeyen İnatçı Azınlığın Çok İyi Bildiği 13 Şey

etiket Baskılar Bizi Yıldıramaz! Game of Thrones İzlemeyen İnatçı Azınlığın Çok İyi Bildiği 13 Şey

Dale Cooper
18.08.2017 - 15:30

Game of Thrones çılgınlığı uzun süredir aldı başını gidiyor.

Sıkı takipçileri 'ne oldu ne bitti, düştü mü düşmedi, spoiler vermeyin' gibi dertlerle günler geçiriyor. Ancak, asıl Game of Thrones izlemeyenler çekiyor yükü, kimsenin bilesi yok!

Buyrun, Game of Thrones izlemeyen inatçı azınlığın sürekli yaşadığı ve çok iyi bildiği şeylere biraz yakından bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sezon finalinden bir sonraki sezona kadar biraz rahatsınızdır. Fakat yeni sezon başladığında ölü taklidi yapmanın zamanı gelmiş demektir!

2. Zira bilirsiniz ki, büyük bir kabalık içerisinde alev topuna tutulmayı bekleyen azınlık taraftasınız. Arkadaş toplaşmaları mesela!

3. Ağzınızdan her "Game of Thrones izlemiyorum" cümlesi çıktığında adeta yedi ölümcül günahtan daha büyük bir günah işlemişçesine tepkiler alırsınız.

4. Bu kurtlar sofrasında minnoş kalbini kaybetmemiş arkadaşlarınız da vardır: Onlar "Yaa lütfen izle bak, çok seveceksin gerçekten!" ısrarlarından öteye gitmezler.

Bazen o ısrarlar da çıldırtıyor insanı ama sürekli 'NE DEMEK İZLEMİYORUM YA?' tepkileriyle karşılaşmaktan iyidir. 😁

5. İzleyenlerin çoğunlukta olduğu ve başa çıkamayacağınızı düşündüğünüz anlarda gelen bıkkınlıkla söyleyeceğiniz iki şey vardır: Ejderhalaaar, aynen.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ve tabii ki, Jon Snow! Bu iki anahtar kelime ortamdaki okların üzerinize gelmemesini sağlar. 😅

Allah senden razı olsun Jon Snow.

7. Bu üzerinize gelenlerin çoğunlukla bilmediği şeyse Game of Thrones'un kitaplarını okuyup buradan ilerlemek istemenizdir.

7. Bu üzerinize gelenlerin çoğunlukla bilmediği şeyse Game of Thrones'un kitaplarını okuyup buradan ilerlemek istemenizdir.

Çünkü dizi ve kitap arasında ayrımlar olduğu aşikâr. Kitaptan aldığınız tadı diziden alamayışınızı bir türlü anlamazlar... 😒

8. Mütemadiyen "Bırakın bu popüler olan şeyleri izlemiyorum triplerini..." gibi cümlelerle itham edilir ve suçlanırsınız. Oysa alakası bile yoktur.

İzlemiyorum kardeşim işte, düş yakamdan.

9. "Yeni bölüm düştü mü, altyazı geldi mi, yok erken mi düştü" gibi bitmek bilmez dertlerden azadesinizdir.

10. Bilhassa, spoiler yiyenlerin delirdiği ortamda sizin kafanız bir hayli rahattır.

Eee, o kadar da olsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bir diziden bahsetmek istediğiniz anda hemen "Yaa sen sus, GoT bile izlemiyorsun!!!" gibi cümlelerle hevesinize turp sıkarlar. Ama yılmak yok, devran döner!

12. Muhabbet esnasında karşınızdaki tam bir şey diyecekken "Bir şey diyecektim de, neyse boşver sen GoT izlemiyorsun" gibi cümlelerle sizi sinir etmeye çalışır.

😒

13. Ancak sezon finali yapıldığında, dizisiz kalanlar öneri için size geldiğinde; işte o kutlu günden itibaren görürler günlerini! 😎

Şimdi sıra sizde...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
956
558
263
85
79
47
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?