Görüş Bildir
Haberler
Yusuf Yerkel'in Tekmesi Kamerada

Yusuf Yerkel'in Tekmesi Kamerada

Batuhan
15.05.2014 - 11:19 Son Güncelleme: 15.05.2014 - 11:27

Başbakanlık Müşaviri ve Özel Kalem Müdür Yardımcısı Yusuf Yerkel' in Soma'da Başbakan Erdoğan'ı protesto eden vatandaşı tekmelemesi kameralara böyle yansıdı..

Başbakan Erdoğan, dün Soma Belediyesi çıkışında, kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi. Yaklaşık 100 metre uzakta bir gencin protesto sloganları attığı duyuldu. Başbakan'ın korumaları bu gence müdahale edip gözaltına aldı. Bunu gören başka bir genç de polislere tepki gösterince, belediyeye yaklaşık 200 metre uzaklıktaki grup da protestolara katıldı. Polisin sert tepkisine bazı vatandaşlar da tepki gösterince, olayın boyutu büyüdü.

Bu sırada konuşmasını bitirip aracına binen Başbakan Erdoğan protestocuların bulunduğu yerde durup aracından indi. Ancak bu sırada 'Başbakan istifa' diye bağıranlar oldu. Bunun üzerine yakın korumalarıyla Özel Harekat polisleri protestoculara ve olayları görüntüleyen gazetecilere müdahale etti, tartakladı.

BAŞBAKANIN ÖZEL KALEM MÜDÜR YARDIMCISI GÖSTERİCİYİ TEKMELEDİ

Başbakan Erdoğan, gerginleşen ortamda Atatürk caddesinden aracıyla ayrılırken arkadaki koruma aracına göstericiler tekme attı. Bu hareket üzerine özel hareket polisleri protestocuyu yere yatırdı. Bu sırada arabasına binmek üzere olan Başbakan Erdoğan ' ın Başbakanlık Müşaviri ve Özel Kalem Müdür Yardımcısı Yusuf Yerkel' in yerdeki göstericiye tekme attığı görüldü..Yerkel olay yerinden aracına binip ayrılırken özel harekat polisleri ile duruma tepki gösteren vatandaşlar arasında bir süre gergin diyalog devam etti..Bu arada Yerkel' in Başbakan ın Soma'daki tüm programları sırasında yanında yer aldığı görüldü..

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ/DHA

Kaynak: http://www.dha.com.tr/basbakanin-ozel...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0