Görüş Bildir
Haberler
Başakşehir 1-0 Kayserispor

Başakşehir 1-0 Kayserispor

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasının açılış maçında Başakşehir, evinde Kayserispor'u konuk etti. Başakşehir, Bekir İrtegün'ün attığı golle maçı 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu skorla Başakşehir puanını 39'a çıkartırken Kayserispor 23 puanda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın açılış maçında Medipol Başakşehir'le Kayserispor karşılaştı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki mücadele, oldukça düşük tempoda başladı.

İlk yarının ortalarına doğru rakip kalede baskısını artıran ev sahibi Medipol Başakşehir, üst üste net pozisyonlar yakaladı.

Doka, Mehmet Batdal ve Emre Belözoğlu gibi isimlerle önemli ataklar geliştiren Abdullah Avcı'nın ekibi, Kayserispor kalecisi Ali Ahamada'yı geçemedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz eşitlikle sona erdi.

Medipol Başakşehir, ilk yarıda bulamadığı gole ikinci yarının hemen başında Bekir İrtegün'le ulaştı. 50. dakikada Ferhat Öztorun'un sol kanattan yaptığı ortaya ceza alanı içinde muhteşem bir kafa vuran Bekir, takımını öne geçirdi: 1-0

Mücadelenin ikinci yarısı daha çok Kayserispor üstünlüğüyle geçse de Başakşehir de zaman zaman etkili pozisyonlar geliştirdi.

İlerleyen dakikalarda iki takım da yakaladığı fırsatları gole çeviremeyine mücadele, Başakşehir'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Medipol Başakşehir, bu galibiyetle puanını 39'a çıkarıp maç fazlasıyla 3. sıraya yerleşti ve Avrupa Ligi yarışında büyük bir adım attı.

23 puanda kalan Kayserispor ise düşme hattından uzaklaşma fırsatını değerlendirememiş oldu.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın