Görüş Bildir
Haberler
Başakşehir'de Köpeği Bile Bile Ezen Sürücü Tutuklandı

etiket Başakşehir'de Köpeği Bile Bile Ezen Sürücü Tutuklandı

İstanbul Başakşehir'de, yol kenarında oynayan köpekleri bile bile ezerek ölümüne sebep olan Katar uyruklu Abdullah Hilal, sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine yeniden gözaltına alındı ve tutuklandı. Hilal'in polise verdiği ifadede 'Bir köpek için mi beni tutuklayacaksınız' dediği ileri sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'ye hayvanlara yapılan eziyet görüntülerinin bir yenisine daha şahit oldu. İstanbul Başakşehir'de yol kenarında kendi haline oynayan köpeklerin üzerine cip sürüldü. Aracı son anda fark eden köpek kaçmaya çalışsa da sürücünün direksiyonu kırmasıyla arabanın altında kaldı.

Talihsiz hayvan olay yerinde hayatını kaybetti.  Yaşanan vahşetin artından gözaltına alınan Katar uyruklu Abdullah Hilal, emniyette yapılan işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Görüntüler sosyal medyaya düştü, yeniden gözaltına alındı

Görüntüler sosyal medyaya düştü, yeniden gözaltına alındı

Aykırı'da yer alan habere göre, Başakşehir'de köpeğin ezilme anına ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine kamuoyunda büyük tepki oluştu. Olaydan sonra sürücü Abdullah Hilal hakkında yeniden gözaltı kararı verildi.

Alışveriş yaptığı sırada polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Hilal, Adliye'ye sevk edildi. Hilal'in emniyette verdiği ilk ifadesinde 'Bir köpek için beni tutuklayacak mısınız' dediği öne sürüldü. 

Hilal, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşte o görüntüler 🎥

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir grup hayvansever,  Abdullah Hilal'in evinin önünde toplanarak protesto etti. Hayvanseverler, 'Katil komşu istemiyoruz' sloganı attı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
206
78
29
15
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Güven Sabancılar

hayvanı ezmemek için kaza yapan hatta canından olan insanlar varken buna insan denir mi?

ceren yildirim

İğrenç bi pislik bu iki ayaklı yaratığa insan diyolarsa ben hayvanım

ceren yildirim

Orospu çocuğu arap artığı. Katil şerefsiz haysiyetsiz bunların hepsi hasta ruhlu. Keşke hepsi yok olsa dünya daha güzel bi yer olur.

ahmet dogru

Birader söylediği şeye bakarmısın 'Bir köpek için beni tutuklayacak mısınız' Ananı bile s.kecekler içerde senin o köpek kadar vicdanın yok o.çocuğu seni.