Görüş Bildir
Haberler
Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
29.01.2022 - 23:24

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 16 Eylül 2021 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara çıkan dizi kısa sürede oldukça sevildi. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener ve Pelin Akil gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi en son 17. bölümüyle ekranlara gelmişti. Son bölümüyle heyecan dolu sahneler yaşatan dizinin 18. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 18. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Engin Altın Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Pelin Akil, Caner Topçu gibi isimlerin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı en sevilen tarihi dizilerin başında geliyor. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı son bölüm yine dopdoluydu. İşte Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 17. bölüm yaşananlar ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 18. bölüm fragmanı…

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Son Bölüm Özeti

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Son Bölüm Özeti

Midilli kuşatmasının kaldırılması için mücadele eden Oruç Reis, Konrad’a Pietro’yu getirmesi karşılığında Leonardo Barbarigo’yu serbest bırakacağını söylemişti. Fakat yakalanmaktan son anda kurtulan Pietro, Oruç ve leventlerine saldırarak hepsini kılıçtan geçirmişti. Yakılan cesetler arasında Baba Oruç’u bulamayan ve derin bir acıyla sarsılan İlyas şimdi ne yapacaktır? Oruç’u ölü yahut diri bulmayı başarabilecekler midir? Oruç’un yokluğunda düşmanları ailesine nasıl zararlar verecektir?

Hızır ile Piri Reis, Karabay’ın Hristiyan birliği temsilcileriyle toplandığı gemiyi basarak Karabay’a konaktaki kuşatmayı kaldırmasını, aksi halde temsilcileri öldüreceklerini söylemişlerdi. İskenderiye’de işlenecek bu cinayetle başının büyük belaya gireceğini bilen Karabay şimdi ne yapacaktır? Oruç ile yollarını ayıran Isabel, onun ölüm haberini aldığında ne yapacaktır? Oruç’a saldıranın Şahbaz olduğunu öğrenecek midir? Şahbaz düşmanı Oruç’un yokluğundan nasıl faydalanacaktır?

Meryem’in tutsak olduğu konaktan çıktığını gören Hızır onu takip etmesi için Niko’yu görevlendirmişti. Ormanda ağabeyi Pietro’yla görüşmeyi bekleyen Meryem Niko’ya yakalanacak mıdır? Meryem’e karşı şüpheleri artan Hızır, onun Pietro’nun kardeşi olduğunu öğrenecek midir? Pietro kardeşi Meryem’i Kalimnos’a götürebilecek midir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın