Görüş Bildir
Haberler
Barbaros Hayreddin Paşa Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Yeni Dizi "Barbaroslar" Konusu Ne, Oyuncuları Kimler?

Barbaros Hayreddin Paşa Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Yeni Dizi "Barbaroslar" Konusu Ne, Oyuncuları Kimler?

Fragmanı yayınlanan ve internette en çok merak edilen konular arasında yerini alan Barbaroslar dizisinin yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatını anlattığı dizi çok yakında başlayacak. Peki Barbaroslar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Barbaroslar dizisi oyuncuları kimler, Barbaroslar dizisinin konusu ne olacak? Barbaroslar 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Denizlerin fatihi olarak bilinen Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını konu alacak 'Barbaroslar' dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. TRT 1 ekranlarında yayın hayatına girmeye hazırlanan dizinin başrolünde ise Diriliş Ertuğrul dizisinde adeta kariyerinin zirvesini yaşayan Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe var. Barbaroslar dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Peki Barbaroslar dizisi ne zaman başlayacak? İşte tarihi dizi hakkında merak edilenler...

Barbaros Dizisi Konusu Nedir?

Barbaros Dizisi Konusu Nedir?

TRT 1 tarihi yapımlarıyla son dönemde dizi dünyasına damga vurmaya devam ediyor. Diriliş Ertuğrul, Uyanış Büyük Selçuklu, Payitaht Abdülhamid, Mavera, Bir Zamanlar Kıbrıs ve Sultan Alparslan gibi tarihe ışık tutan dizilerin ardından 'Barbaroslar' dizisi de izleyici tarafından merakla bekleniyor.

Osmanlı Devleti'nin unutulmaz imparatorluğuna imza atmayı sağlayan Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını anlatacak. Kaptan-ı Derya lakabıyla bilinen Hayrettin Paşa, Akdeniz'de Osmanlı üstünlüğünü sağladı. Tüm kıyıları egemenlik altına almayı başaran Barbaros Hayretin Paşa'nın en büyük destekçisi kardeşi Oruç Reis oldu.

"Barbaroslar" Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

"Barbaroslar" Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş açıklanırken, ismi telaffuz edilen ilk oyuncu, en son Diriliş Ertuğrul dizisiyle ekrana gelen Engin Altan Düzyatan olmuştu. Ardından, Sen Anlat Karadeniz ekibinde yer alan Ulaş Tuna Astepe’nin ismi açıklanmıştı. Oyuncu kadrosuna Yetkin Dikinciler, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu da eklendi.

Barbaroslar Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Barbaroslar Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Salgın nedeniyle ara verilen dizinin çekimlerine mart ayının son haftalarında yeniden başlandı. Dizinin yayın tarihi kesin olarak açıklanmadı ancak eylül ayında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına girmesi bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın