Görüş Bildir
Haberler
Bana Oradan Bir Şişe Gladyatör Teri! Antik Roma'da Afrodizyak Olarak Kullanıldığına İnanamayacağınız 9 Şey

Bana Oradan Bir Şişe Gladyatör Teri! Antik Roma'da Afrodizyak Olarak Kullanıldığına İnanamayacağınız 9 Şey

Mis kokulu afrodizyaklar... 🤢

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Soğan

1. Soğan

Antik Romalılar, soğanın insanın içindeki vahşi duyguları ortaya çıkaracağını düşünüyordu. Sebzelerin şekillerine bakarak hangi şifalara sahip olduğunu tespit etmeye çalışan Romalılar, soğanı testis şekline benzettikleri için bol bol tüketmişler. Eğer bir erkek sertleşme problemi yaşıyorsa, penise benzettikleri pırasayı yiyerek bu sorunu aştıklarını düşünmüşler.

2. Kaz Dili

2. Kaz Dili

Cinsel isteği düşük olan bir erkek, kaz dili yiyerek bu sorununu çözebileceğine inanıyordu. Eğer kaz dilini çok kaçırıp aşırı istekli olursa libidosunu düşürmek için idrarıyla bir kertenkeleyi boğuyordu.

3. Gladyatör Teri

3. Gladyatör Teri

Gladyatörlerin terleri Antik Roma döneminde çok ciddi bir para kaynağıydı. Bir dönem terler toplanarak şişeler halinde satılıyordu. Bunun nedeniyse o dönem yaşayan kadınların son derece kaslı olan gladyatörleri cinsel olarak aşırı arzulamalarıydı. Kadınlar, eşlerine gladyatör teri boca ederek bu isteklerini bir nebze yerine getiriyordu.

4. Balina Kusmuğu (Esmer Amber)

4. Balina Kusmuğu (Esmer Amber)

Balina kusmuğunun taşlaşması sonucunda meydana gelen esmer amber, dillere destan aşklara imza atan Casanova'nın gizli sırrıydı. Günümüzde parfümlerde kullanılan bu esans, Antik Roma döneminde içeceklere rendeleniyordu.

5. İspanyol Sineği

5. İspanyol Sineği

Antik Çağlarda cinsel ilişki öncesinde havaya girmek için kullanılan bu sinek türü, ezilerek kullanılırdı. Ciddi bir afrodizyak sağlamasına rağmen, bu sinek insanlar üzerinde ölümcül etkiler yaratabiliyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kuş Beyni

6. Kuş Beyni

50 kuşun beyni, 20 kuşun yumurta sarısı, 10 tavuk yumurtası ve ezilmiş kuzu etinden yapılmış bir hamur yemeği, aynı zamanda afrodizyak pastası olarak da biliniyordu. Bu ünlü tarifi bulan kişiyse İbn-i Sina'ydı.

7. Marul

7. Marul

Antik dönemde insanlar marulu görür görmez heyecanlanmaya başlıyordu. Günümüzde salataların vazgeçilmezi olan marul, ereksiyon konusunda yardımcı olduğu düşünülen bir sebzeydi.

8. Enginar

8. Enginar

Sağlık için birebir olduğunu bildiğimiz enginar, Antik Romalılara göre hem seks yapmayı kolaylaştıran hem de erkek çocuk sahibi olmayı sağlayan bir sebzeydi.

9. At İdrarı

9. At İdrarı

Bir diğer garip afrodizyak olan at idrarı, cinsel ilişki esnasında erken boşalan erkeklerin imdadına yetişiyormuş. Kokusundan dolayı dikkat dağıttığı kesin...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın