Görüş Bildir
Haberler
Balkonlarda Yaratıcılık Nasıl Elde Edilir?

Balkonlarda Yaratıcılık Nasıl Elde Edilir?

Ibrahim Ceviz
29.11.2014 - 22:05 Son Güncelleme: 29.11.2014 - 22:24

Balkonlarda Yaratıcılık Nasıl Elde Edilir?

Cam balkon düzenlemesi son yıllarda kullanılan tasarımların başında gelmektedir. Camın sağlıklı olması yanında güneş geçirmez özeliklerinden dolayı kullanımı artmaktadır. Sürgülü cam balkon örnekleri sizlere resimleri ile sunulacaktır. Kültürümüzde balkonlar yazın çiçek bakılan,kışın ise depo olarak kullanılan alanlardan olmaktadır. Bu nedenle bir nevi kiler görevini de üstlenmektedir. Yaratıcı balkon fikirleri mimarların üzerinde çalıştıkları konuların başında gelmektedir. Beispiele für Glas Balkon örnekleri ve farklı tarzlar galerimizde yer almaktadır.

Yaratıcı Fikirler Nasıl Ortaya Çıkar?

Çevremize baktığımızda aynı ürün ve etkinlikten binlerce görmekteyiz. Bu durum hayatımıza bir heyecan ve anlam katmamaktadır. Oysaki yapmak istediğimiz, hayal ettiğimiz görsellikleri kendi tasarımımız olarak planlasak ve hayat geçirsek çok daha farklı olacaktır. Bunlardan en basit olarak yaşam alanlarımızda yapmayı planladığımız değişim ve dekorasyon için hep başkalarında gördüklerimizi isteriz veya onları taklit etmeye çalışırız. Bunun yerine hayal dünyamızın zenginliğini keşfetmeye çalışsak bizden de ne yaratıcı fikirler modelleri çıkacağına kendimiz bile şaşarız kalırız. Çok maliyetli olmayan, belki de atmayı düşündüğümüz pek çok ürün ve malzeme ile evimizin her köşesinde bambaşka bir görsellik ve güzellik ortaya çıkarabiliriz. Duvardan, zemine, balkona,tavana varıncaya kadar pek çok alanda yapacağımız kendi orijinal düşüncelerimizden elde edilen ürünler çoğu yapılan ve hazır alınan süs eşyalarından kat be kat daha güzel ve etkileyici bir hava verecektir. Önemli olan hangi alanda neye ihtiyacımız olduğunu tespit etmek.mesela balkonun cam balkon olarak düşünülmesi şeklinde örneklenebilir.

Yaratıcı Fikrin Dekorasyonla Buluşması

Dekorasyon yapacağımız alana koyacağımız ve hayal ettiğimiz tasarımın o ortama katacağı ahenk ve zenginlik el becerilerimiz ile muhteşem bir görsel şölene dönecektir. Yaratıcı fikirler modelleri için sizleri düşündüreceği, fikir edinmenize yardımcı pek çok yaratıcı örneklerden hazırlanan resimler hayal gücünde sınırın olmadığını ve şimdiye kadar hiç aklınıza gelmeyen eşyalardan göz kamaştıran bir görüntü ortaya çıktığını daha iyi anlayacaksınız. Süsleme sanatında her şeyin yapılma ihtimalinin en iyi göstergesi olan foto galerimizde iyi seyirler dileriz.

Cam İlk Nerede Kullanıldı?

Cama ait ilk bulgular milattan önce 2500 yıllarına kadar dayanmaktadır. Antik çağ kazılarında (Mısır kazılarında ) ele gecen, cam boncuklar net kullanım zamanı göstermese de tahmini olarak fikir vermektedir.

Bir önceki yazımız olan En gözde Duvar Kağıdı Süsleme Örnekleri başlıklı makalemizde desenli duvar süsleri, duvar kağıdı dekorasyonu örnekleri ve örnekleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Kaynak: http://www.dekorasyon-ornekleri.com/b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın