Görüş Bildir
Haberler
TV
Balkan Ninnisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Balkan Ninnisi Fragman ve Son Bölüm Özeti

Balkan Ninnisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Balkan Ninnisi Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
29.06.2022 - 17:53

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Balkan Ninnisi kısa sürede izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk ve Emre Bey'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. İşte Balkan Ninnisi 3. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan TRT1 ekranlarının yeni dizisi Balkan Ninnisi beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta Salı günleri saat 20:00'de izleyici karşısına çıkan ve Üsküp'te yaşayan iki farklı miletten iki gencin birbirine olan aşkını konu alan dizi kısa sürede izleyiciden tam not aldı. İşte Balkan Ninnisi yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Balkan Ninnisi 3. Bölüm Fragmanı

Balkan Ninnisi Son Bölüm Özeti

Balkan Ninnisi Son Bölüm Özeti

Süleyman ve Neriman Ertan'ı mimar olarak beklerken öğrendikleri karşısında hayat kırıklığına uğrarlar. Öte yandan Elena ve Daniel'le yaşadıkları tartışmanın etkisinde kalarak geçmişte kalmış bir yaranın iyileşmemesinden endişe duyarlar. Bu karşılaşma iki ile için bir ilk değildir ve Süleyman'la Neriman, Ertan'ı kendi bildikleri yola sokarak abisi Zafer gibi kaybetmek istemezler. Kendi bildiği yolda ilerleyen Ertan ailesini verdiği zararı fark ettiğinde annesi ve dayısını dinleyerek köftecide çalışmaya başlar. Her şey güzel giderken Ertan'ın köfteci macerası da Jovanka'ya çıkınca işler yeniden çıkmaza girer.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın