Görüş Bildir
Haberler
Bakırköy-Bostancı İdo'da Facia Teğet Geçti

Bakırköy-Bostancı İdo'da Facia Teğet Geçti

Bakırköy Halk Meclisi
04.07.2015 - 13:04 Son Güncelleme: 04.07.2015 - 15:20

Bakırköy-Bostancı İdo'da Facia Teğet Geçti

Bakırköy-Bostancı deniz otobüsü seferini yapan Sinanpaşa isimli gemi ile bir yük tankeri çarpıştı, yolcular panik yaparken deniz otobüsünde ufak hasar oluştu.

Kaza 3 Temmuz saat:20.50 Bakırköy-Bostancı seferini yapan Sinanpaşa isimli deniz otobüsü ile bir yük tankerinin burun buruna çarpışması sonucu meydana geldi. Sinanpaşa gemisi saat:21:10 civarında Kadıköy iskelesine yaklaşırken bir yük gemisine hafif bir şekilde çarptı. Sarsılmanın etkisiyle deniz otobüsünde ufak çaplı bir panik yaşanırken herhangi bir yaralanma olayı yaşanmadı. Deniz otobüsünün burun tarafında ufak bir hasar meydana geldi.

Kaza sonrası deniz otobüsü Kadıköy iskelesine yanaşırken kaptanın yolcuları sakinleştirmemesi ve bilgi vermemesi üzerine öfkelenen birkaç yolcu kaptan odasına çıkmak istedi.

Gemi Kadıköy iskelesine yanaştığında ise İDO görevlileri ve yolcular arasında ufak çaplı bir gerginlik yaşandı. Kaptanı şikayet etmek için ismini isteyen birkaç yolcu İDO görevlilerine Sinanpaşa isimli deniz otobüsünün kaptanının ismini isterken görevliler bunun mümkün olmadığını söylediler.

İDO tarafından kaza ile bir açıklama yapılmazken, deniz otobüsünün Kadıköy iskelesinden sonra Bostancı’ya devam ettikten sonra bakıma alındığı bildirildi.

Haber: Alp Türkalp

Kaynak: http://bakirkoyhalkmeclisi.com/bakirk...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0