Görüş Bildir
Haberler
Bakıcının İhmali mi Var? Nisa Mihriban Bebeğin Beyin Ölümüyle Alakalı İnceleme Başlatıldı

Bakıcının İhmali mi Var? Nisa Mihriban Bebeğin Beyin Ölümüyle Alakalı İnceleme Başlatıldı

Batuhan
05.04.2022 - 15:08

İstanbul Pendik'te boş bir araziye terk edilen Nisa Mihriban'dan gelen kötü haber sonrası yeni bir detay ortaya çıktı. Yapılan incelemede, bebeğin bakıldığı çocuk bakımevinde bakıcı ihmali olduğu anlaşıldı. Yaşanan olaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pendik'te görev yapan Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz, 29 Mart 2022 tarihinde terk edilmiş bir bebek vakasına gitti. Durmaz, Nüfus Müdürlüğündeki kayıtlı ismi Ebrar Nil olan bebeğin aç olduğunu fark edip kendi bebeği gibi emzirdi. Ayrıca bebeğe Nisa Mihriban adını verdi. Polis bebeğin biyolojik annesi 20 yaşındaki Ebru S.'yi gözaltına aldı. Ebru S. polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Nisa Mihriban bebek durumunun kötüleşmesi üzerine hastanede yoğun bakım servisine alındı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen bebeğin beyin ölümü gerçekleşti.

Bakıcı ihmali

Bakıcı ihmali

Nisa Mihriban'ın beyin ölümünün gerçekleşmesi üzerine yapılan incelemede, bebeğin bakıldığı Çocuk Bakımevi'nde bakıcı ihmali olduğu anlaşıldı. İddiaya göre burada bebeğin bakımını yapan D.Y. adlı bir kadın hakkında ise “taksirle yaralama” suçundan işlem başlatıldı. Ölüm sebebinin boğazına kaçan kusmuk benzeri bir madde olduğu, bebeğin bakımını yapan D.Y.'nin ihmali olduğu iddiasıyla hakkında işlem başlatıldığı öğrenildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Nisa Mihriban bebeğin beyin ölümüyle ilgili idari soruşturma başlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
70
32
9
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bahariye

ahh ne şanssızmış melek kuzum yaa :(( deli olcam yaaa off

Gürbüz Vural

Bu küçük canın hayatını kaybetmesinde kastı, kusuru olan herkes umarım en ağır en acılı şekilde geberir gider bu dünyadan..

hedefsizkitle

Öz annenin bakmadığına el bakar mı? Çocuk yuvasından gelen 6 yaşında 2 öğrencimiz vardı. Yuvadan 2 kadın sırayla onları okula bırakıyordu. Çocuklar onlara a... Devamını Gör

OCREATUS

Yan yatırması lazım bunun için yastıkla destekleyebilirdi ön ve arkadan kendisi uyusa da. O zaman boğulmazdı. Allah hiç kimseye yaşatmasın.