Görüş Bildir
Haberler
Bakan Soylu: 'Hazırlıklarımızı 7.5'lik Deprem Üzerinden Yapıyoruz'

Bakan Soylu: 'Hazırlıklarımızı 7.5'lik Deprem Üzerinden Yapıyoruz'

Eray İspir
17.08.2022 - 11:24 Son Güncelleme: 17.08.2022 - 11:27

17 Ağustos 1999 büyük Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te, deprem şehitlerini anma etkinliğe katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Bütün hazırlıklarımızı İstanbul'da yaşanabilecek, 7.5'lik deprem üzerinden yapıyoruz.' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soylu'nun açıklamalarına sosyal medya kullanıcılarından eleştiri geldi.

Soylu'nun açıklamalarına sosyal medya kullanıcılarından eleştiri geldi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, 17 Ağustos 1999 depremin 23'üncü yıldönümü anma törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kortej yürüyüşü öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Yaşanan depremlerden ders çıkarıldığını belirten Soylu, 'Allah başımıza bir afet vermesin. Başımıza büyük bir sınamayla karşı karşıya bırakmasın ama şunu söyleyeyim; Bütün hazırlıklarımızı yine İstanbul'da yaşanabilecek 7.5 bir deprem üzerinden yapıyoruz. Zamanını bilmiyoruz. Yer küreyi tutabilecek halimiz ve gücümüz söz konusu değil. Ama tedbir almak bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Bu tedbirleri almak için bir taraftan öncesinde yapmamız gerekli olduklarını, zamanında yapmamız gerekli olduklarını ve sonrasında yapmamız gerekli olduklarını gücümüz yettiğince yapmaya çalışıyoruz. Allah bizi milletimize mahcup etmesin. Bu akşam burada hep birlikte hakikaten 23 yıl sonra bir acıyı paylaşarak acaba azaltabilir miyiz inancı içerisindeyiz. Ama burada söylediler. Azaltmak doğru, ama bunu unutmamalıyız. Eğer unutursak gelecek nesillere eğer bu unutkanlığı bırakmış olursak bu sorumluluk hepimizin üzerinde olur.' dedi.

Soylu'nun açıklamasına gelen eleştiriler👇

Soylu'nun açıklamasına gelen eleştiriler👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
9
6
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert Soylu

tüik'e göre mi 7.5 ?

Nedio

Fay hatlarını yapay deprem ile faliyete geçireceklerine o kadar eminim ki, en yakın zamanda önce Bursa ve ardından İstanbul'u yapay depremlerle yerle bir ede... Devamını Gör

Rida

Valla sağlam bir deprem olursa ben de kefenimi hazırladım. Çünkü bu işin sonu oraya gidiyor. Bina yıkılmasa da muhtemelen boş arazi bulmaya çalışırken öleceğ... Devamını Gör

Ece anay

evet, biliyoruz.o hazırlıklarınız doğrultusunda zaten bu kadar imam alındı