Görüş Bildir
Haberler
Bakan Nureddin Nebati'nin Kardeşi: 'Merkez Bankası Yarın Faiz İndirmemeli'

Bakan Nureddin Nebati'nin Kardeşi: 'Merkez Bankası Yarın Faiz İndirmemeli'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi iş insanı Seyidullah Nebati, 'Yarınki Merkez Bankası toplantısının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Merkez Bankası'nın bence pas geçmesi lazım. Ama kanaatimce bir puan falan gibi bir indirim yapacaktır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi ve B&G Yönetim Kurulu Başkanı Seyidullah Nebati, 'yeni ekonomi modeli' ve 'faiz' ile ilgili açıklamalar yaptı.

Bloomberg HT'den Burak Karagöz'e konuşan Seyidullah Nebati, Merkez Bankası'nın yarınki toplantıyı pas geçmesi gerektiğini, bununla birlikte kanaatinin bir puanlık indirim olduğunu söyledi.

Nebati, 'Küçük bir aralığımız kaldı demişti. Zaten enflasyonun altında bir reel faizle ilerliyoruz. Kaldı ki piyasada faizler inmedi. Sadece kısa vadeli faizler indi' dedi.

"Hükümete güveniyorum" 🎥

Seydullah Nebati yeni ekonomi modeline ilişkin ise şunları söyledi: 

'Diyecek fazla bir şey bulamıyorum. Biz de yeni yeni tanıyoruz, anlıyoruz. Ben hükümete güveniyorum. Ellerinde bu kadar veri seti varken, Türkiye'nin bütün kurumlarından bilgi alırken ben hatalı bir program izleyeceklerine inanmıyorum. Ama anladığım kadarıyla kısa vadede zor olacak. Her zaman iyimser olmak zorundayız.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
27
16
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
M CAN

Konuş amk. Abim Maliye Bakanı olsa, ekonomiden anlamasam bile bende konuşurdum..

cinnet is coming

saray efradının hepsi her zaman olduğu gibi yarın da alınacak kararın ne olduğunu biliyor ve ona pozisyon aldılar, hazırlıklarını yaptılar

ortalık karışık

indirecekler yeni yıldada kaldıracaklar