Görüş Bildir
Haberler
Bakan Bozdağ'dan HDP'li Sarıyıldız'a ‘PKK'ya Yardım ve Yataklık’ Suçlaması

Bakan Bozdağ'dan HDP'li Sarıyıldız'a ‘PKK'ya Yardım ve Yataklık’ Suçlaması

Onedio Medya
01.02.2016 - 15:56

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, HDP Şırnak milletvekili Faysal Sarıyıldız'ı PKK'ya yardım ve yataklık yapmakla suçladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bozdağ, A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaralanan vatandaşların hastaneye gitmek için Cudi mahallesinde bulunan bir apartmanın bodrumunda beklemesine ilişkin konuşan Bozdağ, “Tuzaklama mayınlama var, ambulanslar giremiyor. Kurtarmak için gelen ambulansa ateş ediliyor. Ondan sonrada devlete 'katil devlet' deniyor. Burada katil kimdir, bunu herkesin iyi görmesi lazım. HDP'li vekil Faysal Sarıyıldız, resmen teröristlere yardım ve yataklık yapıyor” dedi.

Bozdağ, “Devletin ambulans göndermediğine ilişkin beyanlar oluyor. HDP'li vekillerin bu yönde iddiaları var. Bütün iddialar üzerine buradaki yaralılara ulaşmak için her yol deneniyor. Varlığı kabul ediliyor, ambulans güvenli noktada bekletiliyor. Silahla karşılık veriliyor. Benim elimde tutanaklar var. Hastalarla ilgili bir takım telefon numaraları veriliyor. 3 telefon numarası aranıyor. 2'sine ulaşılamıyor. Birine ulaşılıyor. Bu kişi diyor ki, yerleşim yerini Faysal Sarıyıldız'a sorun. Bir başka telefonda da İdris Baluken'le irtibata geçilmesi ifade ediliyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eren Doğan

Galiba hepsi aynı yolun yolcusu. http://onedio.com/haber/celik-pkk-silah-yigarken-devlet-eli-kolu-bagli-bekledi-666558

Şimdi bişey dicem memleketin sırlarını ifşa ediyorsunuz dersiniz. Susayım

tatlış penguen

herkes biliyor yani herkes dediğim diğer kesim olarak biz biliyoruz zaten :))diğer kesim kim işte biziz sen ben o yani anlatma anlamazlar