Görüş Bildir
Haberler
Bahçelievler'deki Günlük Kiralık Dairede Parçalanmış Kadın Cesedi Bulundu

Bahçelievler'deki Günlük Kiralık Dairede Parçalanmış Kadın Cesedi Bulundu

ozcanmine
04.04.2019 - 15:53

İstanbul, Bahçelievler'de, günlük kiralanan evlerin birinden gelen garip kokulardan dolayı apartman sakinleri şikayetçi oldu. Kötü kokuların yayıldığı eve gelen polis ekipleri, çekyatların içinden bazı uzuvları kesilmiş kadın cesedi buldu. Polis, daireyi kiraya veren kişiye ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Çekyatın içinde kadın cesedi bulundu.

Çekyatın içinde kadın cesedi bulundu.

DHA'nın aktardığına göre, Bahçelievler'de günlük kiralık dairelerde bulunan bir apartmanın 3'üncü katından yayılan kötü kokular üzerine apartman sakinleri, durumu polise şikayet etti. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kokuların yayıldığı evde inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde, evde bulunan çekyatın içinde bazı uzuvları kesilmiş kadın cesedi bulundu.

Bavul içerisinde taksiyle eve getirildiği öğrenildi.

Bavul içerisinde taksiyle eve getirildiği öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri eve gelerek, evde ve ceset üzerinde incelemelerde bulundu. Araştırmalarını sürdüren ekipler, kadının başka yerden taksi ile bavul içinde günlük kiralık daireye getirildiğini belirtti. 

Kadının kimliği olay yerinde bulunmazken, polis ekipleri, kimliğini belirlemek ve otopsisinin yapılması amacıyla cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna götürdü.

"Ceset bir haftadır oradaymış"

"Ceset bir haftadır oradaymış"

Bir apartman sakini yaşanan olayı, 'Ceset bir haftadır oradaymış. İncelemeler dün akşamdan sabah 05.00'e kadar sürdü. Ölen kişi, 24 -25 yaşlarında kadınmış. Bir insan bir insana bunu yapmaz. Çok vahşice' şeklinde ifade etti. 

Ayrıca polis ekiplerinin, daireyi kiralayan kişiye ulaşmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esthetician

Korku filmi senaryolarından beter bir ülke haline gelmişiz. Amerikan horror storyleri nin senaryoları bizim ülkeden esinlenerek yazılacak artık

ozden.ygt

Kanım dondu resmen, okurken midem bulandı. Bu kadını katleden katil belki de sokaktan geçerken göz göze geldiğimiz bir insandı.

first_contact1

bu psikopatları toplu halde infaz etmek lazım başka türlü kadınlara rahat yok