Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: 'Kim Demiş Sayın Soylu Yalnız Diye, Kimsesiz Diye?'

Bahçeli: 'Kim Demiş Sayın Soylu Yalnız Diye, Kimsesiz Diye?'

MHP lideri Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek verdi ve 'Kim demiş sayın Soylu yalnız diye, kimsesiz diye?' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

'TBMM Başkanı'nı göreve davet ediyorum'

'TBMM Başkanı'nı göreve davet ediyorum'

MHP grup toplantısında konuşan Bahçeli'nin öne çıkan mesajları şu şekilde:

Kılıçdaroğlu paylaştığı bir videoda beni hapse atmak istiyorlar diye yakınıyor, oysa hakkında düzenlenip TBMM’ye gönderilen fezlekenin detaylarından bahsetmiyor, buna hiç cesaret edemiyor. Kılıçdaroğlu'nun çiğ süt içmediyse karın ağrısı çekmesini gerektirecek bir hali de olamayacaktır. Daha mühimi sabırlı ve sakin olmasında hukuka saygı duymasında yarar vardır.

Oyalanmaya vaktimiz yoktur zamana oynamaya ağırdan almaya hakkımız da yoktur. Fezlekelerin görüşülüp karara bağlanmasını savsaklamak bizim nezdimizde sorunlu ve  şaibeli bir tutum olarak değerlendirilecektir. Hukuk diyorsak gereğini mutlak yapmakla mükellefiz. Kılıçdaroğlu bir ara yollara düşüp bir adalet arıyordu, akılsız başının ceremesini ayakları çekiyordu. İşte fırsat işte ortam saklanacağı, uyanacağı  ilişkiler ağı bulunmuyorsa çıksın mahkeme karşısına, versin üzerine atılı suçlamaların hesabını. Dolandırıcı Tosuncuk nasıl bedel ödeyecekse Kılıçdaroğlu da ödesin. Kılıçdaroğlu kendine güveniyorsa dokunulmazlığın kaldırılmasına bizzat kendisi ön ayak olmalı karar sürecini bizatihi kendisi başlatmalıdır. Söz veriyorum ilk kez CHP'ye destek vereceğiz. Onlara tamam diyeceğiz.

TBMM Başkanı'nı göreve davet ediyorum. Karma komisyonu üstlendiği tarihi sorumluluğu ifa etmeye çağırıyorum. Fakat şu hususu da önemle hatırlatmak istiyorum ki. Dokunulmazlığı kaldırılan milletvekilliği düşürülen vekillerin ön kapıdan gönderilmelerinden bir müddet sonra hak ihlali kılıfıyla arka kapıdan tekrar  TBMM'ye kabul edilmeleri millet iradesini yok sayan bir tasarruftur.

Gergerlioğlu tepkisi: 'AYM bu tip davalara terör örgütlerinin hücre evinden ya da mağara deliklerinden mi bakıyor?'

Gergerlioğlu tepkisi: 'AYM bu tip davalara terör örgütlerinin hücre evinden ya da mağara deliklerinden mi bakıyor?'

'AYM, Gergerlioğlu'nu bireysel başvurusunda hak ihlaline hükmederek tahliyesini istemiştir. PKK KCK propagandası yaptığından dolayı 96 gündür  Sincan Cezaevinde bulunan söz konusu karanlık şahsın seçilme ve siyasi faaliyette bulunma hakkı ile kişi hürriyeti ve güvenliği hakkının ihlal edildiğine AYM karar verilmiştir. Yani CHP'li Berberoğlu gibi Gergerlioğlu'na milletvekilliğine dönüş yolu açılmıştır. Terör propagandası nasıl oluyor da hak ihlali olarak değerlendiriliyor? Günü geldiğinde  dağdaki eşkiya için de hak ihlali kararı verilecek midir! AYM bu tip davalara terör örgütlerinin hücre evinden ya da mağara deliklerinden mi bakıyor?

AYM bölücüler lehine hak ihlaline hükmederken milletimizin, şehitlerimizin milli şerefimizin tartışılmaz hak ve tarihi çıkarlarını gasp ettiğinin farkına ve bilincine ne zaman varmayı planlıyor? Ne hakkı neyin ihlali? Ne zamandır hainin hakkı oluyormuş! Hiç kimse bugünkü sıfatlarına güvenip de yanlışa ortak olmamalıdır. Volkan olsalar bile sonları elbette bir avuç kültür.'

'Kim demiş sayın Soylu yalnız diye?'

'Kim demiş sayın Soylu yalnız diye?'

'Bilhassa terörle mücadele alanında ismini altın harflerle yazdıracak İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu'ya yapılan itibar suikastlerini, siyasi linç girişimlerini kaygıyla asla ama asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşmek istiyorum. Kim demiş sayın Soylu yalnız diye? Kim demiş sayın Soylu kimsesiz diye? Türkiye Cumhuriyetinin İçişleri Bakanı görevini vatan ve millet sevgisiyle yerine getiren, gece gündüz demeden bölücü terörle mücadele eden mert ve millet perver bir devlet adamıdır. Hakkında ne söylenirse söylensin bizim bölücüler ile iş tutan, terör örgütlerine hayranlık besleyen odaklara aldırış etmemiz mümkün değildir. MHP ve Cumhur İttifakı kararını çoktan vermiştir. Biz 1000 yıllık kardeşliğin safındayız.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
19
16
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

mafyaların arkasında senin durduğunu zaten biliyoruz...

Necip Siret özer

Ortak olduklarını ilk agızdan onaylamış oldu...

begonvila

Yaw bu fosiller ölsün artık yaw, bunadılar iyica, bu, şahsım ve baykal gebersinler AQ.