Görüş Bildir
Haberler
Bahar Candan Kendisini Tahrik Eden Şeyi Açıkladı! "Beni Birilerinin İzlemesi..."

Bahar Candan Kendisini Tahrik Eden Şeyi Açıkladı! "Beni Birilerinin İzlemesi..."

Müge Kakşi
02.01.2022 - 18:43

Televizyon ekranlarının sevilen yarışması İşte Benim Stilim'e yarışmacı olarak katılan Bahar Candan yarışmanın ardından da popülerliğine devam etti. Yaptığı açıklamalarla, paylaşımlarıyla ve farklı stiliyle dikkatleri üzerine çeken Candan katıldığı bir programda birbirinden samimi açıklamalarda bulundu. Kendisini tahrik eden şeyi açıklayan Candan'ın söylemleri sosyal medyada olay oldu. İşte Bahar Candan'ın o açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Elon Musk ile Çıksak"

"Elon Musk ile Çıksak"

İşte Benim Stilim yarışmasından sonra tanınan ve Instagram'da binlerce kişinin takip ettiği sosyal medyada fenomeni Bahar Candan katıldığı bir televizyon programında samimi açıklamalarda bulundu. 

'Çok para kazanıyor musun?' sorusunu yanıtlayan Candan, 'Bana hiçbir şey yetmiyor. Elon Musk ile çıksak, 'Biz niye Mars'ta değiliz' derim. Bana yetmiyor arkadaşlar. Bence siz benim yerimde olsanız, benim gibi olursunuz. Beni eleştirmeyin, beni sevin, beni ünlü edin' cevabıyla dikkat çekti.

"Beni Birilerinin İzlemesi Tahrik Ediyor"

"Beni Birilerinin İzlemesi Tahrik Ediyor"

Dikkatlerin üzerinde toplanmasından mutlu olduğunu söyleyen Candan, 'Normal hayatımda hiçbir şey yapmıyorum, uzanıyorum, düşünmüyorum bile. Beni birilerinin izlemesi tahrik ediyor. Birisi bana bakmalı. Mesleklerimizi seçerken kendi fetişlerimizi bulmalıyız. Sizinki teknoloji olabilir, bütün hayatlarını bu şekilde kazananlar var. Benimki de televizyon. İlgi bağımlılığı olan kişileri araştırdığımızda çocukluk travmaları olabiliyor. Benim çocukluk hayatım pürüzsüzdü. Ebeveynlerim izleyecek onların haklarını yiyemem.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mareşalizm

hepimiz de baharı neyin tahrik ettiğini merak ediyorduk. Şimdi gidip evinden onu dikizleyeceğiz (!)